Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb som IT-konsulent - Genus

Søknadsfrist: 1. oktober 2020 23:59

IT-konsulent Intern 2021
 
 
01.10.2020
 
  • Liker du å tenke analytisk og kreativt for å løse forretningsproblemer?
  • Kan du tenke deg å utvikle programvare uten å programmere?

Vi har laget Genus – et utviklingsverktøy som benyttes av våre forretningsingeniører til å lage programvare og apper på desktop og web/mobil innenfor områder som virksomhetsstyring (CPM), ressursstyring og forretningsanalyse (BI). Våre forretningsingeniører lager løsningene ved å sette sammen plattformens byggeklosser uten programmering. I vårt sommerprogram vil du benytte plattformen i spennende prosjekter til å lage fremtidsrettede løsninger for våre kunder.

Vil du bli en del av Genus sommeren 2021? Vi tilbyr sommerjobb der du vil bli kjent med vår spennende teknologi, hyggelige mennesker og utfordrende prosjekter. Du vil få mulighet til å lære om vår plattform for low-code utvikling, lære om konsulentrollen og jobbe sammen med andre sommerjobb-ansatte under tett oppfølging fra våre erfarne ansatte.

Vi søker deg som går i 3. eller 4. klasse innen teknologi, økonomi eller realfag og som er interessert i å jobbe som Business Engineer (forretningsingeniør/konsulent). Du må ha erfaring med og interesse for IT-faget, trives med utfordringer, være nøyaktig, ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe selvstendig. Vi vektlegger også gode akademiske resultater.

Vi tilbyr:

  • Spennende, utfordrende og reelle kundeprosjekter
  • Erfaring og kursing i low-code utvikling
  • Erfaring og kjennskap til konsulentrollen i Genus
  • Ungt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere
  • Flere sosiale aktiviteter

Sommerjobben er en smakebit på hvordan en fast stilling hos oss kan være og deltakere i vårt sommerprogram vil kunne få gode karrieremuligheter i Genus etter endte studier. Vårt sommerprogram varer fra slutten av juni til starten av august, og inkluderer en ukes ferie.

Link: Sommerjobb som IT-konsulent - Genus