Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb som Softwareutvikler - Genus

Søknadsfrist: 1. oktober 2020 23:59

Softwareutvikler Intern 2021
 
 
01.10.2020
 
  • Liker du å eksperimentere med ny teknologi, bryne deg på kompliserte oppgaver, eller designe og finpusse et brukergrensesnitt?
  • Kunne du tenke deg å utvikle programvare innenfor low-code teknologi?

Vi har laget Genus – et utviklingsverktøy som benyttes av våre forretningsingeniører til å lage programvare og apper på desktop og web/mobil innenfor områder som virksomhetsstyring (CPM), ressursstyring og forretningsanalyse (BI). Våre forretningsingeniører lager løsningene ved å sette sammen plattformens byggeklosser uten programmering. Ditt arbeid som programvareingeniør vil imidlertid være å eksperimentere med ny teknologi, og finne ut hvordan nye byggeklosser kan tilføres plattformen og programmere disse byggeklossene.

Vil du bli en del av Genus sommeren 2021? Vi tilbyr sommerjobb der du vil bli kjent med vår spennende teknologi, hyggelige mennesker og utfordrende prosjekter. Vi ønsker at du i løpet av sommeren skal eksperimentere med ny teknologi – aller helst teknologi som ikke finnes i plattformen vår fra før – men som kanskje du har veldig lyst til å finne ut mer om og som kan tilføre oss noe nytt. Det kan være nye JavaScript-rammeverk, eller skyteknologier som maskinlæring og talegjenkjenning. Du vil jobbe sammen med én eller flere andre interns under tett oppfølging fra våre erfarne programmerere.

Vi søker deg som går i 3. eller 4. klasse med bakgrunn innen programmeringsteknologiske fag. Du må ha en sterk interesse for programmering, vist gjennom store og små programmeringsprosjekter utført før eller underveis i studiene – på fritiden, gjennom studiene eller på jobb. Du må trives med utfordringer, være nøyaktig, ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe selvstendig. Vi vektlegger også gode akademiske resultater.

Vi tilbyr:

  • Eksperimentering med ny teknologi
  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Ungt arbeidsmiljø med særdeles dyktige medarbeidere
  • Flere sosiale aktiviteter

Sommerjobben er en smakebit på hvordan en fast stilling hos oss kan være og deltakere i vårt sommerprogram vil kunne få gode karrieremuligheter i Genus etter endte studier. Vårt sommerprogram varer fra slutten av juni til starten av august, og inkluderer en ukes ferie.

Link: Sommerjobb som Softwareutvikler - Genus