Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb hos Iterate

Har du lyst til å bygge noe nytt, fra ide til suksess?

Søknadsfrist: 9. oktober 2020 23:59

Dette spørsmålet vekker ofte litt skrekk, fordi vi hører at sjansene for å lykkes er så små. Det vekker også fryd, fordi vi også innerst inne er nysgjerrige på hva vi kan utrette. Snart kommer dagen da du må bestemme deg: Skal du ut i en ordinær jobb, eller skal du forfølge dine skapende drømmer? Eller finnes det et sted hvor du får i pose og sekk?

I Iterate tror vi på kraften til skapende mennesker, som jobber i små team med store visjoner. De kommer seg fremover ved hjelp av kunnskap, lidenskap (og litt faenskap), og et sterkt støtteapparat rundt seg.

Hos oss veksler ansatte mellom å jobbe i oppdrag, hvor de hjelper startups og vekstselskaper, og å jobbe med egne ideer. Dette er en katalysator for å bli mer innovativ: Man ser hvordan verden fungerer, man får hele tiden nye ideer og man blir godt kjent med flinke folk både i og utenfor Iterate. I mellomtiden kjører vi frokostmøter, pitch-nights, "shipit-dag", internkonferanser, meetups, kode- og designkvelder, og mye annen moro, alt designet for kunnskapsdeling, samhold og inspirasjon.

Vår sommerjobb er laget for deg som ønsker å jobbe med nye ideer, eller bidra på produkter i startgropen. Du får designe, kode og utforske brukere og marked, og du får støtte fra landets beste designere og teknologer på innovasjon. Fellesnevner er skapende arbeid, som sprenger grenser innenfor teknologi, design eller produkt. I sentrum står du med alle dine ferdigheter, din skaperkraft og energi.

Interessert? Skriv en søknad til oss, hvor du beskriver en ting du drømmer om å bygge en gang, i nær eller fjern fremtid.

Søk her: www.iter.at/jobs

Vår hjemmeside: www.iterate.no

Hvilken by stillingen gjelder for:

Oslo

Kontaktperson:

Camilla Dahlstrøm, camilla@iterate.no

Link: Sommerjobb hos Iterate