Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Deloitte Internship 2021 (Winter & Summer)

Søknadsfrist: 1. oktober 2020 23:59

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1500 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 312 000 medarbeidere i over 150 land.

Vil du gjøre en forskjell gjennom internship-program i Deloitte? 

Er du nysgjerrig på hvordan det egentlig er å jobbe i et markedsledende selskap som leverer alt fra revisjon og advokattjenester til finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester?

 

Å jobbe i et multidisiplinært selskap byr på et faglig og sosialt mangfold som er en naturlig og viktig del av bedriftskulturen i Deloitte. Nå har du muligheten til å søke deg til ett av våre fire internship-programmer for vinter (januar-februar 2021) og sommer (juni-august 2021). 

Deloitte Internship 

Gjennom vårt internship-program vil du få et solid innblikk i hva det vil si å være en Deloitter.

 

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i team på reelle prosjekter hos våre kunder med konkrete problemstillinger samt presentasjon og videreformidling av kunnskap. Eksempler på oppgaver i tidligere internship-programmer er: delta på årsoppgjørsrevisjon, utarbeidelse av strategiplan for kriseledelse hos en ideell organisasjon og utvikling av en skyløsning for et stort offentlig direktorat.

 

Du vil få tett oppfølging i hele perioden, samt delta på flere aktuelle kurs. Et internship i Deloitte er en god mulighet til å bygge kompetanse, knytte relasjoner, sette teori ut i praksis og utfordre deg selv!

 

Våre internship-programmer 2021 (vinter og sommer)

 

1. Audit & Assurance (kun vinter)

Audit & Assurance reviderer alt fra Norges største virksomheter til små lokale bedrifter og internasjonale selskaper. Revisjon er en viktig bidragsyter til et velfungerende og transparent næringsliv. Fremtidens revisor må utvikle digital kompetanse og sette seg inn i datadrevne prosesser og teknologiske verktøy.

 

2. Consulting (kun sommer)

Consulting leverer forretningstransformasjoner med teknologi som motor. Som konsulent får du muligheten til å løse problemer og skape verdi for en rekke ulike kunder - både i privat og offentlig sektor. I Consulting må alle være både Business- og Tech-savvy, og i tillegg har vi flere Tech-experts.

 

3. Financial Advisory (både vinter og sommer)

Financial Advisory bistår bedrifter med finansiell rådgivning i forbindelse med kjøp og salg av virksomheter, fusjoner, omstrukturering og investeringsbeslutninger. Vi jobber med et bredt spekter av kunder, deriblant store, børsnoterte virksomheter og PE- eide selskaper.

 

4. Financial Advisory - Forensic (kun vinter)

Forensic i Financial Advisory omfatter både forebygging av økonomisk kriminalitet og granskninger av uønskede hendelser. Vi har fokus på innovative og fremtidsrettede løsninger. Våre team er bredt sammensatt med erfaring fra privat næringsliv, politi- og påtalemyndighet og annen offentlig sektor.

 

Hvilket internship-program passer for deg?  

  • Audit & Assurance: For deg som har startet på en økonomirettet mastergrad (4.klasse) eller har startet i 3. klasse og sikter deg inn på MRR-studiet. 
  • Consulting: For deg som har startet på business- og/eller teknologirettet mastergrad (4.klasse) eller har startet i 3. klasse og går et IT-teknisk utdanningsløp. 
  • Financial Advisory: For deg som har startet på en økonomi- og finansrettet mastergrad (4.klasse).
  • Financial Advisory - Forensic: For deg som har startet på en økonomisk, teknisk eller samfunnsvitenskapelig mastergrad (4. og 5. klasse).

For våre internship-programmer ser vi for oss at du har: 

  • meget gode akademiske resultater
  • vist stort engasjement og initativ i løpet av studietiden
  • motivasjon for å lære, viser integritet og tar ansvar for at det du leverer er av høy kvalitet
  • interesse for teknologi og er nysgjerrig på hvordan digitalisering endrer omgivelsene

What impact will you make?

Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag samtidig som du vil få jobbe i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet – «to make an impact that matters».

Om søknadsprosessen

Når du søker internship hos oss benytter du vårt elektroniske søknadssystem hvor du laster opp CV og søknadsbrev, samt vitnemål fra høyere utdanning og videregående skole. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Når du skal legge ved vitnemål fra høyere utdanning, er det viktig at du benytter deg av Vitnemålsportalen dersom din skole distribuerer resultatene dine der. 

 

Viktig informasjon: Du vil få noen spørsmål i rekrutteringssystemet når du legger inn din søknad. Det er kritisk at alle disse spørsmålene blir besvart for å sikre en riktig og effektiv behandling av din søknad. 

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Les mer om Deloitte og våre forretningsområder på www.deloitte.no

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _

 

For spørsmål kan du også ta kontakt med:

Audit & Assurance - HR v/ Cecilie Staubo Boasson (mob. 980 78 167)

Consulting - HR v/ May Christensen (mob. 948 68 906)

Financial Advisory inkludert Forensic - HR v/ Vivi Bull Svarva (mob. 990 01 670)

Link: Deloitte Internship 2021 (Winter & Summer)