Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb utviklere og data scientists

Lurer du på hvordan en fremtidig karriere i AF kan se ut?

Søknadsfrist: 1. november 2020 23:59

I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning, og har derfor etablert en egen avdeling som jobber med å finne og utvikle nye løsninger som bidrar til at vi lykkes med å nå vår visjon; å rydde fra fortiden å bygge for fremtiden. Etter svært gode erfaringer med årets sommerprosjekt gjentar vi suksessen, og ser etter teknologistudenter som er nysgjerrig på innovasjonsarbeidet i en av Norges fremste entreprenørvirksomheter.

 

Sommerjobb i AF – Kan du se det for deg?

En sommerjobb i I&D vil gi et unikt innblikk i hvordan vi jobber med innovasjon og digitalisering. I samarbeid med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer vil du få ansvaret for å implementere et prosjekt som eksempelvis vil bidra til å redusere vårt miljøavtrykk, effektivisere arbeidshverdagen for noen i AF, eller bruke tilgjengelige data til å skape ny innsikt og beslutningsstøtte for våre prosjekter.

 

Vi ser etter 2-3 studenter med bakgrunn innen data- og kommunikasjonsteknologi, fysikk og matematikk, industriell økonomi og teknologiledelse, kybernetikk og robotikk, eller andre teknologirettede retninger. Du vil jobbe tett med en av våre forretningsenheter og løse helt konkrete problemstillinger med utgangspunkt i spennende teknologier, rammeverk og plattformer som Azure, Python med Pandas og NymPy, .NET Core, JS / TS, Angular / React, PowerBI, etc. Eksempler på aktuelle problemstillinger vil være sensorovervåkning for bedre helse, miljø og sikkerhet i våre prosjekter, automatisert beregning av klima- og miljøpåvirkning og verktøy som støtte til arbeid med bygningsinformasjonsmodeller (3D-modeller).

Vi ser etter studenter som:

  • Fullfører sitt studieprogram i 2022 (studenter i 4. klasse for master og 2. klasse for bachelor)
  • Ønsker å lære mer om utvikling i .NET core (C#), i python, eller en annen favorittplattform som løser utfordringene vi står ovenfor
  • Arbeider strukturert og selvstendig
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
  • Har sterk problemløsningsevne

Vi tilbyr:

Du blir en del av et energisk miljø med ambisjoner om at AF skal være den til enhver tid ledende aktøren innen bransjen på innovasjon. Vi tilbyr ansvar og tillit, og forventer engasjement og gode løsninger tilbake.

I AF Gruppen vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet - og du vil finne rom til å leve den ut.

Om du har spørsmål til stillingsannonsen eller om din bakgrunn passer for en sommerjobb i AF – ta kontakt.

Link: Sommerjobb utviklere og data scientists