Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Vi søker sommerstudenter - er du en av få eller en i mengden?

Søknadsfrist: 18. oktober 2020 23:59

SØK HER!

 

Holte Consulting er et norsk konsulenthus og en av få virksomheter i landet som kan se tilbake på en 40 år lang tradisjon for å definere standarden for styring og gjennomføring av prosjekter. Sammen med kundene våre bruker vi den systematikk, innsikt og operative erfaring som må til for å levere vellykkede prosjekter.

 

Vil du ha litt tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring enn mange andre sommerstudenter? Det er nemlig tre fordeler med å være sommerstudent hos oss i Holte Consulting. Hos oss er du en av få, ikke en av mange.

Ut over det er mye likt. Du vil nemlig finne interessante prosjekter å bryne deg på, flinke fagfolk du vil lære mye av og hyggelige mennesker du vil trives med hos de fleste virksomhetene du vurderer, oss inkludert.

Ok, men hva er nedsiden, tenker du kanskje? Vel, med kun fire sommerstudenter er det neppe ideelt om du liker å gjemme deg bak andre, såpass ærlige skal vi være. Her er det overveiende sannsynlig at du får oppgaver selv om du ikke rekker opp hånden.

Vi søker altså fire sommerstudenter for sommeren 2021. Det er et ideelt antall å håndtere for oss 70 faste ansatte. Vi er ikke flere, da det tross alt er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet, eller hva?

Det du vil få være med på

Vi kan jobbe med en rekke ulike roller i et prosjekt. Vi kombinerer vår teknologiske bakgrunn med prosjektfaget for å oppnå god styring av prosjekter. Vi bistår blant annet som prosjektledere og gir prosjektlederstøtte i store prosjekter hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur. Noen av våre kunder er Statsbygg, NorgesGruppen, Finansdepartementet, Telia, Telenor, Sporveien og Oslo kommune.

I tillegg til å lede og gjennomføre prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom rådgivning og støtte før prosjektene implementeres. Vi kvalitetssikrer blant annet store offentlige prosjekter med en verdi på over 750 MNOK som må godkjennes av Stortinget. Vi utarbeider tiltak for å heve kvaliteten, redusere risiko og øke sjansen for et vellykket prosjekt.

 

KOMPETANSE

Hvem er så du?

Den ideelle kandidaten til vårt sommerstudentprogram er en tredje- eller fjerdeklassing som:

  • er under teknologiutdanning mot masternivå
  • ønsker relevant og variert erfaring i et operativt miljø
  • er engasjert, har stor arbeidsglede og liker å jobbe i team
  • er nysgjerrig, selvdreven og løsningsorientert
  • har gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig på norsk

 

Hva kan du forvente som sommerstudent hos oss?

  • Du vil lære deg hvordan det er å jobbe i prosjektform. Hverdagen blir å hjelpe ulike organisasjoner med endringer for å sikre lønnsomhet og bærekraft for fremtiden
  • Innsikt i spennende og utfordrende prosjekter med stor betydning for samfunnet
  • Ta del i et miljø som er både ungt og erfarent, som er åpent, sosialt og inkluderende
  • Ta del i både internprosjekter og være ute hos en av våre kunder
  • Mulighet for fast ansettelse etter endt studie.

 

OM SELSKAPET

I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Nåløyet er trangt hos oss, da vi leter etter en helt spesiell kombinasjon av kompetanse og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn noe nytt til oss.

Vi er en sosial og sporty gjeng som drar på turer til inn- og utland. Men frykt ikke, du skal få lov til å være en av de få som ikke blir med på topptur. Så fremt du hoster opp en god unnskyldning. Vi holder til sentralt på Skøyen, og er en av få i bransjen som eies 100 % av de ansatte og som tilbyr alle medarbeidere muligheten til å bli deleier.

I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom analyser, rådgivning og beslutningsstøtte før prosjektene implementeres.

Vi har hjerte for prosjekt, kanskje har du det også?

 

Søknadsfrist: 18.10.2020
Beskrivelse: Via link og vedlagt
Arbeidstype: Sommerjobb
Årstrinn: 3. og 4. klasse
Sted: Oslo
Kontaktperson: Vegar Åtland - tlf. 936 52 910 - epost: vat@holteconsulting.com

 

SØK HER!

Link: Vi søker sommerstudenter - er du en av få eller en i mengden?