Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Vi trenger nyutdannede til vår IT- og telecom-avdeling! Er du vår nye kollega?

Søknadsfrist: 18. oktober 2020 23:59

SØK HER!

 

Holte Consulting er et norsk konsulenthus og en av få virksomheter i landet som kan se tilbake på en 40 år lang tradisjon for å definere standarden for styring og gjennomføring av prosjekter. Sammen med kundene våre bruker vi den systematikk, innsikt og operative erfaring som må til for å levere vellykkede prosjekter.

 

Vil du være en av de få som får raskere ansvar og noe mer læring enn alle andre? Det er nemlig to av fordelene med å begynne hos oss. Her i Holte Consulting er vi snaue 70 medarbeidere, som er en hel del færre enn mange av våre konkurrenter. Bakgrunnen for det valget er at det tross alt er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet.

Som en av få nye medarbeidere vil du få ansvar tidlig og utfordres som leder fort. Du får også tettere oppfølging fra dine mer erfarne kolleger, og dermed også en brattere læringskurve. I tillegg er vi en av få virksomheter som har tilgang til vårt eget kursopplegg gjennom Holte Academy.

 

Hva vil du jobbe med?

Hos oss får du kombinere din teknologiske bakgrunn med ledelsesfaget for å oppnå god styring av prosjekter og produktutvikling. Vi bistår blant annet som teamledere, prosjektledere og gir lederstøtte i store prosjekter og satsinger hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur. Noen av våre kunder er Statsbygg, NorgesGruppen, Finansdepartementet, Telia, Global Connect, NHO og mange av de sentrale kommunene i hovedstadsregionen.

IT- og Telekom-avdelingen er en viktig aktør innen digitalisering og modernisering. Vi jobber med høyteknologiprosjekter innen spennende områder som informasjonssikkerhet, dataanalyse og automatisering. Gjennom konsulentoppdragene vil du ha mulighet til å utvikle deg som leder uten å distansere deg fra teknologien, og være med på å skape nye produkter og tjenester for fremtidens bedrifter og samfunn.

 

 

KOMPETANSE

Nå søker vi etter en handlekraftig nyutdannet eller femteklassing som:

 • Har teknologiutdanning på masternivå innen IT/IKT. Aktuelle utdanningsretninger kan eksempelvis være informatikk, datateknikk, kommunikasjonsteknologi, ingeniørvitenskap & IKT eller industriell økonomi/data.
 • Har gode faglige resultater
 • Er engasjert, har stor arbeidsglede og erfaring med å jobbe i team
 • Motiveres av varierte arbeidsoppgaver
 • Er nysgjerrig, selvdreven og løsningsorientert
 • Er analytisk og strukturert
 • Har gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig på norsk

 

 

Hva kan du forvente som nyutdannet hos oss?

 • Du vil lære deg hvordan det er å jobbe i prosjektform: hverdagen blir å hjelpe ulike organisasjoner med endringer for å sikre lønnsomhet og bærekraft for fremtiden
 • Muligheter for kompetanseutvikling innenfor smidig ledelse og prosjektfaget med kurs og sertifiseringer
 • Spennende og utfordrende oppdrag med stor samfunnsinteresse
 • Både et ungt og et erfarent miljø som er åpent, sosialt og inkluderende
 • Variasjon i type oppdrag på tvers av de bransjene vi jobber i; IT&Telekom, energi, bygg- og anlegg

 

 

OM SELSKAPET

I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Nåløyet er trangt hos oss, da vi leter etter en helt spesiell kombinasjon av kompetanse og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn noe nytt til oss.

Vi er en sosial og sporty gjeng som drar på turer til inn- og utland. Men frykt ikke, du skal få lov til å være en av de få som ikke blir med på topptur. Så fremt du hoster opp en god unnskyldning. Vi holder til sentralt på Skøyen, og er en av få i bransjen som eies 100 % av de ansatte og som tilbyr alle medarbeidere muligheten til å bli deleier.

I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom analyser, rådgivning og beslutningsstøtte før prosjektene implementeres.

Vi har hjerte for prosjekt, kanskje har du det også?

 

Søknadsfrist: 18.10.2020
Beskrivelse: Via link og vedlagt
Arbeidstype: Fast jobb
Årstrinn: 5. klasse
Sted: Oslo 
Kontaktperson: Synne Flakstad - tlf. 971 06 774 - epost: syf@holteconsulting.com
 
 

Link: Vi trenger nyutdannede til vår IT- og telecom-avdeling! Er du vår nye kollega?