Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Fra nyutdannet til full-stack utvikler i vårt traineeprogram som starter september 2021

Drømmer du om å jobbe som full-stack utvikler i en teknologibedrift med et innovativt fagmiljø?

Søknadsfrist: 1. november 2020 23:59

Oppstart:  September 2021

 

Traineeprogrammet er designet for å gi deg en spennende reise med bratt læringskurve. Programmet har en varighet på ca. ni måneder hvor du jobber ved vårt hovedkontor i Oslo. Dersom du velger Stavanger som ansettelsessted, vil du etter endt traineeperiode jobbe på Stavanger-kontoret. 

I traineeprogammet får du får intensiv kursing, jobbe på kundeprosjekter sammen med en mentor og delta på leveranser til support, salg- og markedsavdelingen. Vi vil også trene deg i å bli trygg på å formidle på digitale og fysiske plattformer. I tillegg planlegger vi at du skal delta på Esris Developer Summit. Vi kan love deg mange sosiale arrangementer i form av fagdager, spillkvelder, Geodata på tur i by, skog og fjell, samt andre kulturelle og sportslige aktiviteter.

Du vil jobbe i utviklingsavdelingen til Geodata  

Hos Geodata får du spennende, samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. Vår konsulentavdeling er bygget på en delingskultur der vi drives av å gjøre hverandre gode. På kontoret sitter vi i åpent landskap og har mye kontakt med hverandre. De dagene vi ikke er på kontoret jobber vi digitalt med hverandre gjennom Teams og andre samarbeidsverktøy. De fleste i utviklingsavdelingen sitter «in-house» og ikke ute hos kundene. 

Arbeidshverdagen som utvikler hos oss består i stor grad av nyutvikling, så du vil ha stor påvirkning på valg av teknologi og design av løsning. Vi ønsker å tilrettelegge for å dyrke bredde- og dybdekunnskap hos våre konsulenter. Dette betyr at vi jobber mot at alle i utviklingsavdelingen vår skal være kompetente utviklere og at du skal få lov til å bruke mye av tiden din på å bli veldig god på det du brenner for. I dag er de fleste full-stack utviklere, men vi har også en voksende gruppe av ux-designere som jobber med å forstå hva kunden ønsker, utvikle konsepter, skissere tekniske løsninger, lage demoer og perfeksjonere eksisterende løsninger. 

Hvem er du?

Høres en hverdag i Geodata ut som noe for deg? Les videre og se om du er kvalifisert for stillingen:   

  • Går du informatikk, geomatikk, datateknologi eller noe lignende? 
  • Brenner du for å utvikle kreative løsninger på web eller mobil, og ser for deg å jobbe med relevant teknologi som f.eks. React, Swift, IOT, Big Data, maskinlæring, JavaScript/TypeScript, HTML, CSS, C#, SQL, datamodellering, Amazon eller Python?
  • Kanskje har du et ønske om å designe samfunnsnyttige løsninger eller vært innom tanken på at det kunne vært gøy å jobbe i et teknologiselskap som konsulent?  

 

Traineeprogrammet er tilpasset deg som er «tidlig i karrieren», det vil si at stillingen er den første eller en av dine første, faste fulltidsjobber. Vi stiller krav til at du behersker norsk, svensk eller dansk skriftlig og muntlig. Dette betyr at vi kun vurderer søknader som er skrevet på ett av disse språkene. 

Dette får du som konsulent og deltaker i traineeprogrammet vårt:

  • Fast ansettelse fra første dag
  • Personlig oppfølging og egen utviklingsplan
  • Intensiv læring
  • Et nasjonalt og internasjonalt fagmiljø
  • Stor fleksibilitet når det gjelder arbeidsoppgaver og arbeidstid
  • Mange sosiale aktiviteter
  • Seks ukers ferie, hytte på Hafjell, helseforsikring og gode pensjons- og forsikringsordninger

I tillegg får du sporty kollegaer og et arbeidsmiljø hvor teamarbeid, kompetanseutvikling og kundetilpassede teknologiløsninger står i fokus. Geodata er blant topp tre i kåringen av Norges beste arbeidsplasser.

Link: Fra nyutdannet til full-stack utvikler i vårt traineeprogram som starter september 2021