Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Fra nyutdannet til GIS-systemspesialist i vårt traineeprogram som starter september 2021

Start karrieren din i Geodatas traineeprogram

Søknadsfrist: 1. november 2020 23:59

Drømmer du om å jobbe som GIS-konsulent i en teknologibedrift med et innovativt fagmiljø? Da kan Geodatas traineeprogram være noe for deg!

 

Traineeprogrammet er designet for å gi deg en spennende reise med bratt læringskurve. Programmet har en varighet på ca. ni måneder hvor du jobber ved vårt hovedkontor i Oslo. Dersom du velger Stavanger som ansettelsessted, vil du etter endt traineeperiode jobbe på Stavanger-kontoret. 

I traineeprogammet får du intensiv kursing, jobbe på kundeprosjekter sammen med en mentor og delta på leveranser til support, salg- og markedsavdelingen. Vi vil også trene deg i å bli trygg på å formidle på digitale og fysiske plattformer. I tillegg planlegger vi at du skal delta på Esri User Conference. Vi kan love deg mange sosiale arrangementer i form av fagdager, spillkvelder, Geodata på tur i by, skog og fjell, samt andre kulturelle og sportslige aktiviteter.

GIS-konsulent i Geodata

Som konsulent i Geodata er du med på å konfigurere og utvikle fremtidens GIS-løsninger og lære opp de som skal ta dem i bruk. Du må kontinuerlig holde deg oppdatert på ArcGIS- plattformen og nye teknologitrender. Hos oss får du spennende, samfunnsnyttige arbeidsoppgaver, og vår konsulentavdeling er bygget på en delingskultur der vi drives av å gjøre hverandre gode. På kontoret sitter vi i åpent landskap og har mye kontakt med hverandre. De dagene vi ikke er på kontoret jobber vi digitalt med hverandre gjennom Teams og andre samarbeidsverktøy. 

Hvem er du?

Høres en hverdag i Geodata ut som noe for deg? Les videre og se om du er kvalifisert for stillingen: 

  • Studerer du geomatikk, eller har du gått en annen relevant studieretning og tatt en rekke GIS-fag?
  • Har du fått prøvd deg på enkelte programmeringsspråk og har lyst til å lære mer?
  • Liker du å løse problemer knyttet til oppsett og bruk av avansert IT?

Traineeprogrammet er tilpasset deg som er tidlig i karrieren. Det vil si at stillingen er den første, eller en av dine første, faste fulltidsjobber. Vi stiller krav til at du behersker norsk, svensk eller dansk skriftlig og muntlig, og vurderer kun søknader som er skrevet på et av disse språkene. Du bør ha kjennskap til ArcGIS-plattformen utover ArcMap, og ha programmert/scriptet nok til å vite at det er noe for deg.

Dette får du som konsulent og deltaker i traineeprogrammet vårt:

  • Fast ansettelse fra første dag
  • Personlig oppfølging og egen utviklingsplan
  • Intensiv læring
  • Et nasjonalt og internasjonalt fagmiljø
  • Stor fleksibilitet når det gjelder arbeidsoppgaver og arbeidstid
  • Mange sosiale aktiviteter
  • Seks uker ferie, hytte på Hafjell, helseforsikring og gode pensjons- og forsikringsordninger

I tillegg får du sporty kollegaer og et arbeidsmiljø hvor teamarbeid, kompetanseutvikling og kundetilpassede teknologiløsninger står i fokus. Geodata er blant topp tre i kåringen av Norges beste arbeidsplasser.

Link: Fra nyutdannet til GIS-systemspesialist i vårt traineeprogram som starter september 2021