Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb hos Fink

Vi ser etter flinke og hyggelige datastudenter som vil jobbe hos oss mellom 28. juni og 09. August.

Søknadsfrist: 15. november 2020 23:59

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter studenter som er i andre halvdel av studiet sitt og er nysgjerrig på Fink og konsulentlivet. Du går en studieretning innenfor informatikk, data eller design og har lyst til å bruke faget ditt som designer eller utvikler.
 
Hva kommer du til å jobbe med?
Det vet vi ikke helt ennå, men kult blir det uansett. Enten det blir en case for en av våre kunder eller en tjeneste vi har lyst til å utvikle selv. Kanskje du har en idé selv du vil jobbe med? Du vil få brukt faget ditt og du vil få veiledning underveis av erfarne finker. I dag jobber vi med alt fra webutvikling, mobilutvikling, UX, UI til tjenestedesign.
 
Hvordan er det å jobbe i Fink?
Vi jobber med mange spennende kunder som Finn.no, NRK, RiksTV og Kolonial for å nevne noen. I Fink er vi opptatt av at den ansatte blir satt pris på, og får godt betalt for den gode jobben som utføres. Tiden utenfor jobb er også viktig og vi liker å finne på hyggelig ting sammen.
 
Hvordan søker du?
Send oss en epost på sommerjobb@fink.no innen 15. november hvor du forteller hvorfor du vil jobbe i Fink og legg ved CV, eventuelt portefølje eller noe annet du ønsker å vise frem som du er stolt av.
 
Mer informasjon: fink.no/jobb/sommerjobb

Link: Sommerjobb hos Fink