Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb hos Semcon

Søknadsfrist: 31. januar 2021 00:00

 

Semcon Norge er et internasjonalt teknologiselskap som ved å forene fysiske og digitale verdener skaper brukeropplevelser som gjør en forskjell - for mennesker og for vår planet. Med våre tverrfaglige team tilfører vi nye perspektiver og finner opp ny teknologi som skaper bærekraftige og konkurransedyktige løsninger for våre kunder. Vil du være med på å flytte grenser og gjøre ideer om til virkelighet? Søk jobb hos Semcon da vel!

 

Som sommerstudent hos oss får du mulighet til å jobbe med avansert teknologi og bidra til å utvikle nye løsninger. Du får mulighet til å arbeide i et konkret produktutviklingsprosjekt for en av våre spennende kunder eller i et internt utviklingsprosjekt. Du får altså førstehånds erfaring med å jobbe mot en kunde og tilfredsstille deres krav ved å levere avanserte løsninger som tar i bruk nyskapende teknologi. Tidligere har våre sommerstudenter blant annet vært med på å utvikle 3D kamera systemer for autonome kjøretøy og eksperimentert med deep learning algoritmer som driver disse systemene. 

 

Som sommerstudent hos oss får du også tett oppfølging fra en av våre dyktige og erfarne teknologer. En sommerjobb er for deg som student en fin anledning til å vise deg frem for en potensiell arbeidsgiver og samtidig opparbeide relevant jobberfaring og teste ut om dette kan være noe for deg etter endt utdanning. I tillegg tilfører du som student oss fersk kunnskap og kompetanse som vi kan ha stor bruk for.   

 

Litt om hvordan vi jobber:

  • Agile og tverrfaglig i mindre prosjektteam med produktutvikling fra første idé til ferdig produkt eller løsning 
  • Vi er en liten bedrift og du får mulighet til å jobbe bredt og med mulighet til å påvirke produkt- og løsningsstrategien vi utvikler 
  • Vi jobber med software fra real time embedded til cloud og GUI

 

Vi kan tilby:

 

  • Et engasjert, innovativt og uformelt arbeidsmiljø 
  • En stor variasjon i arbeidsoppgaver med kunder i mange forskjellige markedssegmenter 
  • Karrieremuligheter og utviklingsmuligheter innen et bredt teknologiområde
  • Konkurransedyktige betingelser 
  • Beliggenhet i teknologibyen Kongsberg https://www.kongsberg.no/

Link nederst i annonsen!

 

Link: Sommerjobb hos Semcon