Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Å utgjøre en forskjell starter med deg! Make YOUR impact

Vil du være med å utgjøre en forskjell? Bli en del av felleskapet i Deloitte!

Søknadsfrist: 20. januar 2021 13:00

I Deloitte vet vi at mangfold – gjennom ulike egenskaper, tankesett, bakgrunner og kompetanser kan føre til ideer og innspill som bidrar til positive endringer både i Norge og internasjonalt. Det er gjennom menneskene våre og prosjektene vi jobber på at vi kan utgjøre en forskjell i samfunnet. Vil du være med å pushe Deloitte til å bli enda bedre?

Vi trenger flere kloke hoder som kan være rådgivere innenfor økonomi, teknologi, strategi, digitalisering, cyber security og mye, mye mer, som vil være med på å forme fremtidens næringsliv!

Du tenker kanskje «hvordan kan jeg som nyutdannet bidra til dette?» Jo, det skal vi fortelle deg! Gjennom åpenhet for nye ideer, en god dose pågangsmot, lysten til å lære nye ting og en verdifull mastergrad friskt i minne, vil du være en viktig bidragsyter hos oss! I Deloitte får du mye ansvar, og ikke minst vil du kunne spille på å ha en global og kompetansetung organisasjon i ryggen. Vi skal lære deg å gå foran, men aldri alene, og vi skal sørge for at du utvikler deg og har det spennende på jobb!

Som konsulent og rådgiver i Deloitte, uansett forretningsområde, vil du få muligheten til å løse problemer og skape verdi for kundene våre. Gjennom å gå inn i ulike typer økonomifunksjoner, bistå med økonomisk rådgivning og forretningstransformasjon, eller ved å forme fremtidens digitale strategi, utvikle prosesser og applikasjoner, effektivisere morgendagens helsevesen, coache toppledere, implementere nye systemer, foreta risikovurderinger eller utvikle handlingsplaner og hindre cyberangrep, vil du kunne utgjøre en forskjell sammen med oss!

Vi leter etter deg som samarbeider godt med andre, er løsningsorientert, strukturert, med gode analytiske evner og ambisiøse ideer. Du bør også ha gode akademiske resultater, en solid dose teknologi- og forretningsforståelse og levere master i 2021. Hvis dette er deg, anbefaler vi deg å bli bedre kjent med områdene vi nå rekruttere til: Business Process Solutions, Consulting og Cyber Security.

Business Process Solutions

I BPS får du muligheten til å jobbe innenfor mange ulike økonomifunksjoner samtidig som du deltar i et unikt karriereprogram som ender med CFO-programmet ved Henley Business School i London! I BPS jobber du med alle typer virksomheter og bransjer, og trer inn i roller som f.eks. regnskapsansvarlig eller controller der du arbeider strategisk for å forbedre og effektivisere arbeidsprosesser i økonomifunksjonen, regnskapsavslutning og med selve rapporteringen i rollen som prosjektleder eller prosjektassistent i en periode. Vil du fungere som støtte for CFO, ha ansvar for budsjettering og oppfølging, jobbe som regnskapssjef eller regnskapsfører i store konsern eller veilede selskaper gjennom store organisatoriske endringer? Da er en rolle i BPS noe for deg!

Du vil gradvis få prøve deg på tyngre roller etter hvert som du lærer og utvikler deg – med andre ord en bratt karriereutvikling i et trygt miljø preget av samarbeid med kunden. I BPS jobber konsulentene også med forretningsutvikling og salg på alle nivåer gjennom å bli kjent med nye selskap, tenke kreativt og promotere tjenestene våre til ulike nettverk. Du vil også få muligheten til å reise og oppleve Norge, fordi vi er så heldige å ha kunder i ulike deler av landet.

I BPS bør du ha en interesse for regnskap og økonomistyring, og ha lyst til å bli kjent med ulike virksomheter i mange ulike bransjer. Du bør være analytisk og selvstendig, ha god tallforståelse, være god til å skape relasjoner, ha en positiv og løsningsorientert holdning og ikke minst være motivert for å lære. Kanskje har du en økonomisk spesialisering eller arbeidserfaring innen økonomi eller regnskapsføring ved siden av studiene? Det ville i så fall vært midt i blink for oss!

Vil du vite hvordan det er å være nyansatt i BPS?
Les mer her: Erfaringer fra nyansatte i BPS | Deloitte Norge

Consulting

I Consulting bør du være nysgjerrig og fasinert av de mulighetene ny teknologi skaper! Vi er inne i en ny, digital tidsalder. Hva vil den kommende tiden ha å si for næringslivet i Norge? I Norden? I verden? Hvordan vil du som nyutdannet kunne være med på å utnytte de muligheten som ligger foran oss til å skape verdi for kundene våre? Det finnes mange problemstillinger der ute - hos oss finnes utallige muligheter for å løse dem. Vi leverer ikke bare rådgivning, men forretningstransformasjon i Consulting!

Hos oss må du ha lyst til å lære og ikke minst jobbe i skjæringspunktet forretning og teknologi – noen er tech-savvy, mens andre er tech-experts. Kanskje er du en tallknuser eller digger å skrive lange koder? Eller kanskje du vil sitte i styrerommet og pitche inn din idé? Muligens er du opptatt av hvordan menneskene er organisasjonens viktigste ressurs og vil skape morgendagens ledere? Eller du er interessert i hvordan man går frem for å forme fremtidens digitale strategi? Uansett hvem av disse du identifiserer deg med er det rom for deg hos oss! Vi trenger deg som vil progge eller utvikle roboter, som vil fordype deg i applikasjoner, systemer og programmer, effektivisere morgendagens helsevesen eller deg som vil jobbe med fusjoner eller oppkjøp av selskaper. For å si det enkelt: Consulting har titalls kompetanseområder – som driver med alt fra utvikling av mennesker og til utvikling av roboter.

Synes du tanken på å jobbe som konsulent innenfor fremtidens områder – som generalist eller spesialist - virker spennende? Da vil Consulting ha deg med på laget!

Vil du vite hvordan det er å være nyansatt i Consulting?
Les mer her: Erfaringer fra nyansatte i Consulting | Deloitte Norge

Cyber Security

Som konsulent i Cyber Security blir du en del av forretningsområdet Risk Advisory, og vi er verdensledende innen cyberrådgivnig. Vi skiller oss ut gjennom vårt sterke internasjonale miljø med gode muligheter for å arbeide i utlandet, og du vil få erfaring innen flere områder, med komplekse og spennende utfordringer.

I Cyber Security vet vi at med mer utbredt bruk av teknologi og større grad sammenkoblede systemer følger også en økt risiko. Samtidig blir verktøy og metoder mer sofistikerte og allment tilgjengelige. Dette gjør at trussellandskapet er i stadig endring, og arbeidet med å forsvare seg blir vanskeligere. Alvorlige hendelser hos store norske og internasjonale selskaper viser at konsekvensene av cyberangrep er reelle og alvorlige, og viser viktigheten av en helhetlig integrert satsning på både informasjons- og cybersikkerhet, ikke bare for å sikre egen virksomhet, men også for å skape konkurransefortrinn!

Hos oss vil du jobbe med å bistå kundene våre med alt fra strategisk rådgivning, oppbygging av sikre og forsvarbare løsninger, trusseletterretning, etablering av kompetanser for deteksjon og håndtering av hendelser og alle former for penetrasjonstesting, sikkerhetsvurderinger og gjennomføring av avanserte trusselsimuleringer. Se for deg f.eks. å bistå klienter med å utarbeide strategiske handlingsplaner, der vi designer og gjennomfører bevissthets- og opplæringsprogrammer, implementerer styringssystemer for informasjonssikkerhet og rammeverk for risikostyring. Eller å gjennom jobben som konsulent opparbeide deg en unik kompetanse der du fungerer som rådgiver for kundene våre ved å bygge sikre og motstandsdyktige IT-løsninger og tjenester, i tillegg til å designe, utvikle og implementere løsningene du har jobbet med. Hvis du synes dette høres spennende ut, og har studert informasjons- og cybersikkerhet, datateknologi og informatikk, samfunnssikkerhet, beredskap og/eller krisehåndtering eller lignende, da er du kanskje den rette kandidaten for oss!

Vil du vite hvordan det er å være nyansatt i Risk Advisory og Cyber Security?
Les mer her: Erfaringer fra nyansatte i Risk Advisory | Deloitte Norge


Å starte karrieren din i Deloitte vil, uavhengig av område og fremtidige karrierevalg, åpne en verden av muligheter for deg. Visste du for eksempel at:
 


Om søknadsprosessen

Når du søker fast jobb hos oss benytter du vårt elektroniske søknadssystem hvor du laster opp CV og søknadsbrev. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Videre ønsker vi ditt vitnemål fra høyere utdanning og videregående skole. Når du skal legge ved vitnemål fra høyere utdanning, er det kritisk at du benytter deg av Vitnemålsportalen dersom din skole distribuerer resultatene dine der.

Viktig informasjon: Søknadsfrist er onsdag 20.01.21, kl. 13.00. 

Du vil få noen spørsmål i rekrutteringssystemet når du legger inn din søknad. Det er kritisk at alle disse spørsmålene blir besvart for å sikre en riktig og effektiv behandling av deg som kandidat. 

Vi ber deg om å svare ut hvilket område du søker deg til. Hvis du er interessert i flere områder i Deloitte, vil du få mulighet til å gjøre en prioritering. Synliggjør gjerne motivasjonen din for de ulike områdene i søknadsbrevet ditt.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Er du morgendagens revisor? Se annonsen til Audit & Assurance.

Link: Å utgjøre en forskjell starter med deg! Make YOUR impact