Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Summer Internship 2021 – Bli med å skape det nye Norge!

Søknadsfrist: 7. mars 2021 23:59

Job Description

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet. 

Et eksempel på et tidligere prosjekt var et samarbeid med Telenor og Bærum kommune. Her jobbet prosjektgruppen med hvordan sensordata kunne brukes for å lage mer personalrettede, kostnadseffektive og miljøvennlige bygg.

Vi tilbyr Summer Internship for: 

  • Masterstudenter som har påbegynt fjerde studieår (1. år på masterstudiet), eller påbegynt tredje studieår før ettårig masterprogram. 
  • Deg som er flytende i norsk og engelsk.

 

Qualifications

Programmet er tverrfaglig med kandidater fra alle studieretninger, blant annet økonomi, samfunnsvitere og teknologi. Akkurat nå ser vi etter: 

  • Du som studerer industriell økonomi, økonomi/finans, ingeniørfag, realfag, informasjonssikkerhet eller teknologirelaterte studier. 
  • Deg som vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, innovasjon og samfunnsnytte
  • Deg med gode akademiske resultater 

Hvordan søker du?

Send oss en søknad med CV, søknadsbrev, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning. 

Søknadsfrist innen: Søndag 7 mars

Accenture er et ledende globalt teknologiselskap med ekspertise innen digitalisering, sky og sikkerhet. Vi tilbyr strategi og rådgivning, design, teknologi og driftstjenester og kombinerer erfaring og spesialisering i mer enn 40 bransjer. Vi driver verdens største nettverk av avanserte teknologi- og intelligente operasjonssentre, og våre over 500 000 ansatte betjener kunder i mer enn 120 land. In Norge omfavner våre 1000 ansatte endring for å skape verdi og suksess for våre kunder, aksjonærer, partnere og lokalsamfunn.

Link: Summer Internship 2021 – Bli med å skape det nye Norge!