Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Summer Internship i BearingPoint!

Summer Internship 2022 - Data & Analytics!

Søknadsfrist: 19. september 2021 00:00

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Et Summer Internship hos BearingPoint gir deg en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør. Du vil lære om en konsulents hverdag samtidig som du blir kjent med oss i BearingPoint, vår kultur og andre dyktige studenter. 

 

Vi ser hovedsakelig etter talentfulle kandidater som går i 3. - 4. årstrinn på sin mastergrad, har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag og interesse for å skape verdi av data. Ønsker du å søke må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon.

 

Hovedoppgavene dine under oppholdet vil være:

  • Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.
  • Jobb med teknologifokuserte prosjekter.
  • Samle, strukturere og analysere data.
  • Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.
  • Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner.

 

Internshipet går over seks uker og gjennomføres i perioden juni - august 2022. Du vil bli en del av et prosjektteam bestående av 2-4 interns og en erfaren prosjektleder fra BearingPoint.   

 

Om BearingPoint og vår søknadsprosess

Hvis du ønsker å bli bedre kjent med BearingPoint, anbefaler vi deg til å besøke vår karriereside, og lytte til vår podcast hvor vi forteller om hvem vi er, hva vi er gode på og hvordan det er å jobbe i BearingPoint. Dersom du ønsker å søke på den aktuelle stillingen, laster du opp din CV, vitnemål fra videregående skole og all høyere utdanning, samt et søknadsbrev som får frem hvorfor du er egnet og ønsker å bli Summer Intern hos BearingPoint, i vårt søknadssystem. 

 

Søknadsfrist er 19. september, men søknader vurderes fortløpende og aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju så raskt som mulig.

Hvis du har spørsmål om BearingPoint eller stillingen som Summer Intern, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutterer Øyvind Grimstad på e-post oyvind.grimstad@bearingpoint.com.

 

Link til nettsted:

Summer Internship