Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bli med på Management Consulting intervju kurs!

Søknadsfrist: 30. august 2021 00:00

Management Consulting intervju prep-kurs 

Onsdag 1. september kl 16.00-18.00 

I de este intervjuprosesser er caseløsning en nøkkel for å lykkes. I disse dager er mange opptatt med å søke jobb og ønsker å stille best mulig forberedt til det som de møter på intervju. 

PwC Consulting Trondheim inviterer til en kveld med tips og triks for hvordan å lykkes med management consulting intervjuer generelt og case-løsning spesielt. Kom og bli med på case-løsningskurs onsdag 1. september kl 16-18 i våre kontorer på Brattørkaia i Trondheim. Gjennom å bli bedre på caseløsning vil du signi kant øke sjansen for å få et tilbud fra et konsulentselskap. Du får også sjansen til å bli direkte kjent med et av PwC Consultings største kontorer i Norge – et kontor som skal ha 10 nyutdannede inn fra høsten 2022. 

Foredragsholder er Anders Nording. Anders er Partner i PwC Consulting og leder for området Strategy & Operations. Han har jobbet 15 år i professional services, og har erfaring fra investment banking og The Boston Consulting Group før han startet i PwC. Han har gjennomført over 100 intervjuer og kan gi konkrete tips på hvordan å best gjennomføre et case-intervju. 

 

Vi stiller med fingermat fra Kraft Bodega 

og godt drikke.

Begrenset antall plasser. 

 

Om PwC Consulting 

PwC Consulting er et av verdens ledende konsulentselskap og
det største miljøet i Norge og Midt-Norge. I Trondheim er vi i
dag 60 konsulenter og rådgir regionens største virksomheter i
privat og o entlig sektor. Vi rådgir våre kunder innenfor strategi, organisasjonsutvikling, teknologi og tjenestedesign. Vi er i sterk vekst 

og søker deg som har en ønske om å bidra i å videreutvikle Trondheims beste kompetansemiljø og løse de mest krevende problemene på tvers av mange bransjer. 

www.pwc.no/consulting 

 

Påmelding:

(https://www.poption.com/companies/pwc/postings/wrLfaG)