Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Fast stilling – prosjektleder hos Holte!

Søknadsfrist: 5. september 2021 00:00

Vi trenger flere nyutdannede til vår IT- og telecom-avdeling!

 

Vil du være en av de få som får raskere ansvar og noe mer læring enn alle andre? Det er nemlig to av fordelene med å begynne hos oss. Her i Holte Consulting er vi snaue 70 medarbeidere, som sammen eier selskapet.

Som en av få nye medarbeidere vil du få ansvar tidlig og utfordres som leder fort. Du får også tettere oppfølging fra dine mer erfarne kolleger, og dermed også en brattere læringskurve. I tillegg er vi en av få virksomheter som har tilgang til vårt eget kursopplegg gjennom Holte Academy. 

Hva vil du jobbe med? 
Holte Consulting er et management consulting selskap med hovedfokus på teknologi- og prosjektledelse. Hos oss får du kombinere din teknologiske bakgrunn med ledelsesfaget for å oppnå god styring av prosjekter og produktutvikling. Vi bistår blant annet som teamledere, prosjektledere og gir lederstøtte i store prosjekter og satsinger hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur. Noen av våre kunder er Statsbygg, NorgesGruppen, Finansdepartementet, Telia, Global Connect, NHO og mange av de sentrale kommunene i hovedstadsregionen. 

IT- og Telekom-avdelingen er en viktig aktør innen digitalisering og modernisering. Vi jobber med høyteknologiprosjekter innen spennende områder som informasjonssikkerhet, dataanalyse og automatisering. Gjennom konsulentoppdragene vil du ha mulighet til å utvikle deg som leder uten å distansere deg fra teknologien, og være med på å skape nye produkter og tjenester 

 

OM SELSKAPET

I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Nåløyet er trangt hos oss, da vi leter etter en helt spesiell kombinasjon av kompetanse og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn noe nytt til oss. 

Vi er en sosial og sporty gjeng som drar på turer til inn- og utland. Men frykt ikke, du skal få lov til å være en av de få som ikke blir med på topptur. Så fremt du hoster opp en god unnskyldning. Vi holder til sentralt på Skøyen, og er en av få i bransjen som eies 100 % av de ansatte og som tilbyr alle medarbeidere muligheten til å bli deleier. 

I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom analyser, rådgivning og beslutningsstøtte før prosjektene implementeres. 

Vi har hjerte for prosjekt, kanskje har du det også?

Link til nettside

Send inn søknad her!