Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb hos Iterate!

Søknadsfrist: 8. oktober 2021 00:00

Har du lyst til å bygge noe nytt, fra ide til suksess? Dette spørsmålet vekker ofte litt skrekk, fordi vi hører at sjansene for å lykkes er så små. Det vekker også fryd, fordi vi også innerst inne er nysgjerrige på hva vi kan utrette. Snart kommer dagen da du må bestemme deg: Skal du ut i en ordinær jobb, eller skal du forfølge dine skapende drømmer? Eller finnes det et sted hvor du får i pose og sekk?

Hos oss veksler ansatte mellom å jobbe i oppdrag, hvor de hjelper startups og vekstselskaper, og å jobbe med egne ideer. Dette er en katalysator for å bli mer innovativ: Man ser hvordan verden fungerer, man får hele tiden nye ideer og man blir godt kjent med flinke folk både i og utenfor Iterate. I Iterate tror vi på kraften til skapende mennesker, som jobber i små team med store visjoner. De kommer seg fremover ved hjelp av kunnskap, lidenskap (og litt faenskap), og et sterkt støtteapparat rundt seg.

Vår sommerjobb er laget for deg som studerer teknologi eller design, og som ønsker å jobbe med nye ideer, eller bidra på produkter i startgropen. I løpet av sommeren får du får designe, kode og utforske brukere og marked, og du får støtte fra landets beste designere og teknologer på innovasjon. Sommerjobben vil foregår i Oslo, og vare i seks uker, fra midten av Juni til slutten av Juli.

Interessert? Skriv en søknad til oss, hvor du beskriver en ting du drømmer om å lage en gang, i nær eller fjern fremtid. Beskriv også gjerne litt av din tidligere prosjekterfaring, enten fra studiene, fritid eller arbeid. Gi oss et inntrykk av hvem du er, og hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss!

Link til nettside.

Trykk her for søknad.