Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Holte Consulting – sommerjobb

Vi søker sommerstudenter – er du en av få eller en i mengden?

Søknadsfrist: 26. september 2021 12:00

Vil du ha litt tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring enn mange andre sommerstudenter? Det er nemlig tre fordeler med å være sommerstudent hos oss i Holte Consulting. Hos oss er du en av få, ikke en av mange. 

Ut over det er mye likt. Du vil nemlig finne interessante prosjekter å bryne deg på, flinke fagfolk du vil lære mye av og hyggelige mennesker du vil trives med hos de fleste virksomhetene du vurderer, oss inkludert. 

Ok, men hva er nedsiden, tenker du kanskje? Vel, med kun fire sommerstudenter er det neppe ideelt om du liker å gjemme deg bak andre, såpass ærlige skal vi være. Her er det overveiende sannsynlig at du får oppgaver selv om du ikke rekker opp hånden. 

Vi søker altså fire sommerstudenter for sommeren 2022. Det er et ideelt antall å håndtere for oss 70 faste ansatte. Vi er ikke flere, da det tross alt er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet, eller hva?

Det du vil få være med på

Vi kan jobbe med en rekke ulike roller i et prosjekt. Vi kombinerer vår teknologiske bakgrunn med prosjektfaget for å oppnå god styring av prosjekter. Vi bistår blant annet som prosjektledere og gir prosjektlederstøtte i store prosjekter hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur. Noen av våre kunder er Statsbygg, NorgesGruppen, Finansdepartementet, Telia, Telenor, Sporveien og Oslo kommune. 

I tillegg til å lede og gjennomføre prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom rådgivning og støtte før prosjektene implementeres. Vi kvalitetssikrer blant annet store offentlige prosjekter med en verdi på over 750 MNOK som må godkjennes av Stortinget. Vi utarbeider tiltak for å heve kvaliteten, redusere risiko og øke sjansen for et vellykket prosjekt.

 

Trykk her for link til nettside.

Trykk her for søknad.