Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb som utvikler i et lite konsulentselskap

Søknadsfrist: 1. oktober 2021 12:00

Sommerjobb i Progit!

Vi i Progit er på utkikk etter hyggelige studenter som ønsker seg en spennende og littannerledes sommerjobb. Synes du konsulentyrket virker spennende? Liker du å forme din egen hverdag? Da kan dette være din mulighet. Du vil få mulighet til å være med å forme selskapet og din egen sommer. Fra dagen du signerer vil du være en del av oss i Progit. Du vil bli invitert til Slack, være med på fagdager og ikke minst bli med på den årlige turen til hytta vår i Hafjell! I løpet av året vil du bli bedre kjent med de andre i sommerteamet og delta på en rekke samlinger for å bli best mulig forberedt førsommerjobben starter. Sommerteamet vil selv få muligheten til å påvirke hva både forberedelsene og prosjektet skal innebære. 

 

Årets sommerjobb innebar et reelt prosjekt med full-stack utvikling med .NET og React hos Hurtigruten, samt et innblikk i DevOps med Azure. I tillegg til å utvikle design og funksjonalitet forbedret sommerteamet ytelse, robusthet og kvalitet på den eksisterendekodebasen hos kunden. Gjennom sommeren var de både deltakere og arrangører av faglige kurs og sosiale arrangementer. I tillegg ble det hele sparket i gang med en kick-off hyttetur til Hafjell.

 

Hva ser vi etter?

 •           Du brenner for entreprenørskap og programmering
 •           Du er initiativrik, sosial og ikke minst har et ønske om å lære noe nytt
 •           Du er uredd og glad i å utfordre deg selv med nye oppgaver
 •            Du ønsker å jobbe i et dynamisk miljø hvor din individuelle påvirkningskraft erstor
 •            Du gjør det lille ekstra for å bli dyktig

 

Hva kan vi tilby?

 •           En 6 ukers sommerjobb i Oslo 2022Et innblikk i et ungt konsulentselskap
 •           Spennende oppgaver med moderne teknologier
 •           En mentor gjennom hele perioden
 •           Du vil ha stor påvirkning på hvordan sommerjobben gjennomføres
 •            En utfordrende og givende læringskurve
 •            Kompetanseheving og sosiale arrangementer gjennom hele sommeren
 •            Mulighet til å være med på fagdager og sosiale arrangementer fra du signerer til sommerjobben starter
 •            Tilgang til Pluralsight og faglitteratur

  

Om Progit

Progit er et voksende konsulentfirma drevet av innovative og dyktige utviklere. Vi startet opp i 2018, og rekrutteringen foregikk hovedsakelig fra NTNU. I dag er vi totalt 14 ansatte, med én prosjektleder blant utviklerne. 

 

Frihet og ansvar står sterkt hos oss i Progit. Vi ønsker å være et litt annerledes konsulentfirma, der de ansatte får styre sin egen hverdag i tillegg til hvilke prosjekter de ønsker å være med på. Dette medfører kompetanseheving internt, samt at vi tilbyr de mest motiverte ansatte på kundeprosjekter. 

 

Vi er et konsulenthus som dyrker hver ansatt, slik at hver og en kan bli best på det de liker best. Resultatet er kunder som får hjelp av utrolig motiverte eksperter. 

 

Er du den vi leter etter? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi bruker Poption, så det er bare å legge inn CV og søknad her: 

https://www.poption.com/companies/progit/postings/pjBfEN

 

 

Søknadsfrist for sommerjobb er 1. oktober. Dersom du har spørsmål så ta gjerne kontakt med Morten Bujordet på mail mbu@progit.noeller telefon 922 51 749.