Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Summer Internship i Accenture

Søknadsfrist: 3. oktober 2021 12:00

Summer Internship 2022 – Bli med å skape det nye Norge!

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet. 

Accenture er et ledende globalt teknologiselskap med ekspertise innen digitalisering, sky og sikkerhet. Vi tilbyr strategi og rådgivning, design, teknologi og driftstjenester og kombinerer erfaring og spesialisering i mer enn 40 bransjer. Vi driver verdens største nettverk av avanserte teknologi- og intelligente operasjonssentre, og våre over 500 000 ansatte betjener kunder i mer enn 120 land. In Norge omfavner våre 1000 ansatte endring for å skape verdi og suksess for våre kunder, aksjonærer, partnere og lokalsamfunn.

 

Les mer og søk på: https://www.accenture.com/no-en/careers/jobdetails?id=R00044883_en&title=Summer+Internship+2022+%e2%80%93+Bli+med+%c3%a5+skape+det+nye+Norge

Søknadsfrist: Søndag 3. oktober

 

Går du 3. klasse, sjekk også ut vårt Discovery program!

Discovery er en unik mulighet for 3.-års studenter til å bli bedre kjent med Accenture. Gjennom en god blanding av faglige og sosiale samlinger gjennom året får du møtte andre likesinnede studenter. Du vil lære mer om hvordan vi i Accenture jobber med spennende teknologier og få et innblikk i livet som konsulent. Mot slutten av programmet vil du få mulighet til å søke på våre summer intenship.

Discovery tar vi inn studenter fortløpende.Alt du trenger å gjøre er å sende et motivasjonsbrev sammen med CV og karakterer til discovery@accenture.com

Les mer om Discovery på: https://www.accenture.com/no-en/careers/local/accenture-discovery