Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Norkart Sommer 2022

Bli med å skape smartere samfunn!

Søknadsfrist: 11. oktober 2021 12:00

Norkart er et softwareselskap, heleid av Ferd AS. Vi leverer en rekke fagapplikasjoner, spesielt rettet mot kommunalteknisk forvaltning innen plan og geodata, vann og avløp, brannforebygging, renovasjon og eiendomsskatt. Våre løsninger er i bruk i over 300 norske kommuner og i over 50 interkommunale selskaper. Vi har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Norkart leverer også tjenester til alle bransjer som har behov for oppdatert eiendomsinformasjon, og har utviklet eiendomsløsninger for en rekke bransjer og funksjoner i både offentlig og privat sektor.

Bli med å skape smartere samfunn

Norkart er ikke bare kart. Norkart er også kunnskap om smart forvaltning av informasjon om din og min hverdag. Hvordan vi bor, hvordan vi beveger oss, hvordan vi planlegger og hvordan vi tar vare på ressursene våre rundt oss på best mulig måte. I Norkart hjelper vi innbyggere, næringsliv, stat og kommune med å skape en enklere hverdag.

Som sommeransatt i Norkart får du en unik mulighet til å sette kunnskap og nysgjerrighet ut i praksis ved hjelp av tett veiledning og oppfølging, men også med stor grad av frihet og ansvar. Hvilken informasjon gjemmer seg i dataene og hvordan kan den skape verdi for deg, meg og samfunnet vårt? Hvordan kan vi automatisere komplekse prosesser? Hvordan kan vi utnytte våre areal på en bærekraftig måte? Hvordan kan vi forutse og kanskje også forhindre naturkatastrofer? Hvordan kan vi bruke data til maskinlæring og effektivisere manuelle operasjoner?

Ny teknologi gir uendelige muligheter 
Våre sommerprosjekter er alltid en anledning til oss å se oss selv med helt nye øyne. Som student kan du utfordre oss, forandre vårt tankesett og hjelpe oss til å se nye muligheter. Du får leke deg med ny teknologi, sette teori i praksis og lære oss mer om deg og hva du tenker om fremtidens samfunn.

Våre tidligere sommerstudenter har blant annet utviklet prototyper som er tatt videre og i dag ligger i våre produktporteføljer. De har utfordret oss på arbeidsmetodikk og ideer, og de minner oss stadig på å løfte frem prosjekter som omhandler miljø og bærekraft.

Visste du forresten at et av våre sommerprosjekter resulterte i løsningen for visualisering av boligsalg som i dag blir brukt av nesten alle landets nettaviser, samt 1881 og Finn.no?

Karriere i Norkart
I løpet av de siste ti årene har mange startet sin karriere i Norkart gjennom Norkart sommer, og som medarbeider fått utvikle seg i ulike roller.

Som sommerstudent hos oss jobber du i team med de andre studentene som tilhører samme arbeidssted som deg. Vi kjører sommerprogrammet i Sandvika, Trondheim og på Lillehammer.

Vi ser etter deg som ønsker deg en utfordring sommeren 2022, og som har et brennende engasjement for teknologi, enten backend, frontend, UX/design – eller alt sammen! 

I løpet av en Norkart-sommer vil du få: 

 • Jobbe med personer fra ulike studieretninger
 • Ta egne teknologivalg
 • Muligheten til å ta ansvar og å få eierskap til prosjektet
 • Utvikle dine tekniske ferdigheter
 • Reell erfaring med prosjektarbeid i arbeidslivet
 • Innsikt i arbeid og kreativ prosess rundt bruk av geografisk data
 • God oppfølging fra dyktige utviklere hos oss  

Du er:

 • Engasjert, lærevillig og selvgående
 • Liker å jobbe i team
 • Interessert og nysgjerrig på teknologi
 • Utvikler eller  designer
 • Fokus på strukturert og lesbar kode 

Lokasjonene du kan velge mellom er:

 • Sandvika
 • Trondheim
 • Lillehammer

Vi utvikler etter et smidig tankesett og dyrker DevOps-kultur og -metodikk. Løsningene våre driftes i Azure – hvor vi nyttiggjør oss av ‘infrastructure as code’ for utrulling samt Azure sitt brede tjenestespekter for å raskt kunne levere gode og solide løsninger. Back-end bruker vi .NET Core og skriver kildekoden i C#. Front-end jobber vi med TypeScript og React. Les mer om teknologien vi bruker på  Norkart Teknologi

 
Søknadsfrist: 11.10.21

 

Trykk her for nettside.

Trykk her for å sende søknad.