Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Nyutdannet utvikler hos Accenture?

Søknadsfrist: 17. oktober 2021 12:00

Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2022, har teknologiutdannelse og brenner for å lære nye ting. Du er glad i å jobbe i team og har stor interesse for teknologi. Det er også en fordel om du liker problemløsning og varierte arbeidsoppgaver. Vi har mange forskjellige bakgrunner, og det viktigste er at du er motivert for å jobbe med verdiskaping og tekniske løsninger. 
 

«Jeg har stor interesse for ny og fremtidsrettet teknologi, og i Accenture får jeg jobbe med det jeg brenner for. Ved flere anledninger har jeg blant annet fått muligheten til å reise på kurs rundt i Europa og blitt kjent med kollegaer fra forskjellige land, hvilket jeg syns er veldig spennende.» Iselin Berthelsen, Salesforce.

Vi er one Accenture, men vi har flere servicegrupper som jobber med noe ulike områder. Nedenfor gir vi en kort innføring i Technology og Interactive.

 

I Accenture Technology blir du involvert i noen av Norges mest spennende og meningsfylte IT-prosjekter. Sammen med kunden leverer vi innovative løsninger som bidrar til verdiskaping både for bedrifter og samfunnet. Vi satser stort innenfor skyløsninger, digital infrastruktur, digitalisering og prosessautomatisering. Vi arbeider med store plattformer som SAP, Oracle og Salesforce, kombinert med et tydelig fokus på nye områder som kunstig intelligens.

 

I Accenture Interactive jobber vi med å bygge intelligente, menneskesentrerte opplevelser på tvers av digitale plattformer. Vi setter kunden først og har fokus på digitale opplevelser for å hjelpe merkevarer å øke deres markedsføring, salg, service og vekst. Det kraftfulle samspillet som er mellom markedsføring og teknologi i dagens marked, gjør at merkevarer ikke lenger bygges gjennom ordinær reklame, men gjennom opplevelser. Vi knytter dyp innsikt om mennesker og bedrifter med de mulighetene teknologi gir oss slik at vi kan definere og levere nye realiteter. Opplevelser kan bidra til å gjøre folks liv lettere, sunnere, tryggere, mer produktive og givende. Digitale produkter setter søkelys på design og utvikling av verdifulle produkter. Dette inkluderer produktledelse, design og teknologier for utvikling av brukergrensesnitt. Vi bygger tilpassede og innovative opplevelser gjennom produktsentrert design, front-end utvikling, native og hybrid mobilapputvikling, og nye typer grensesnitt.

 

Søknadsfrist: Søndag 17. oktober.

 

Les mer og søk på: https://www.accenture.com/no-en/careers/jobdetails?id=R00047193_en&title=Nyutdannede+utviklere+til+Technology+og+Interactive+-+2022