Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Et Summer Internship med mening!

Statsbygg - Bygg med mening

Søknadsfrist: 9. januar 2022 23:59

Statsbygg tilbyr Summer Internship for rundt 30 engasjerte studenter som vil få muligheten til å jobbe innenfor en rekke spennende fagretninger!

 

Spennende faglige utfordringer

Som summer intern blir du plassert i en av Statsbyggs avdelinger for å løse oppgaver som er relevante for ditt studie. Du får tildelt en fadder som veileder deg gjennom hele sommeren, og du vil også jobbe tverrfaglig sammen med ansatte og interns.

 

Befaringer

I løpet av sommeren vil du delta på befaringer på noen av Statsbyggs største og mest spennende byggeprosjekter og eiendommer. De siste årene har internsene besøkt blant annet Nye Regjeringskvartalet, Operaen, Nasjonalmuseet og Livsvitenskapsbygget. Noen reiser også på kortere turer dersom prosjektene krever dette.

 

Inkluderende og sosialt

Det arrangeres sosiale aktiviteter gjennom hele sommeren, for eksempel minigolf, volleyball, grilling, bading og restaurantbesøk.

 

Søknadsfrist: 09.01.2022

Arbeidsgiver: Statsbygg

Sted: Oslo

Stillingstittel: Summer Internship 2022

Stillinger: 30

Heltid/Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Sommerjobb

Stillingsprosent: 100

 

Arbeidsoppgaver

"Jeg synes kombinasjonen av relevante arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø, befaringer og mye sosialt opplegg har gjort Statsbygg sitt Summer Internship til en opplevelse for livet! Det er en unik mulighet for å få relevant arbeidserfaring, innsikt i byggebransjen og se hvordan Statsbygg jobber." - Thea, summer intern 2021

Les mer om vårt internship, søknadsprosessen og se hva tidligere interns har jobbet med her: https://www.statsbygg.no/karriere/summer-internship
Se også vår instagram for bilder og storys fra tidligere internship.

 

Vi tilbyr

o   En spennende hverdag og meningsfulle oppgaver med støtte fra fadder/veileder  Sosiale aktiviteter sammen med 30 andre summer interns

o   Befaring på våre eiendommer og byggeprosjekter

o   Tillit, ansvar og påvirkningsmuligheter

o   Tilbud om relevante kurs

o   Lønn på timebasis, fra kr 240,- til kr 250,- avhengig av studielengde

o   Alle summer interns er sikret 1. gangs intervju dersom de søker relevante stillinger hos oss etter endte studier

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser primært etter deg som har 1-2 år igjen av masterstudiet. De siste årene har vi ansatt studenter innen:

o   Byggingeniør

o   Dataingeniør

o   Maskiningeniør

o   Energi og miljø

o   Arkitektur og landskapsarkitektur  Siviløkonomi

o   Samfunnsøkonomi

o   Fysisk planlegging

o   By- og regionplanlegging

o   Juridiske fag

o   Eiendomsfag

o   Kommunikasjon/journalistikk

o   SHA/HMS

o   HR, organisasjonspsykologi, organisasjon og ledelse

o   IKT-fag

o   Søkere med andre utdanningsretninger vil også bli vurdert

 

Praktisk info

Statsbyggs Summer Internship varer i 7 uker, fra 13.06.22 til 12.08.22, hvor det blir to uker ferie i uke 28 og 29. Arbeidsted vil være på vårt hovedkontor i Oslo sentrum, men utplassering ved prosjektkontor kan også være aktuelt.

 

Merk

I søknaden er det viktig at du informerer om hvilket fagfelt du ønsker erfaring innen, og hvorfor nettopp du er den kandidaten vi bør satse på. Det er nødvendig å beherske norsk skriftlig og muntlig. Søknader fra kandidater som ikke har lagt ved karakterutskrift og kandidater som ikke kan jobbe i hele perioden vil ikke bli vurdert.

 

Hvorfor Statsbygg?

Statsbygg er Norges største statlige eiendomsaktør i sivil sektor. Statsbygg er en forvaltningsbedrift som driver stedsplanlegging, byggfaglig rådgivning, eiendomsforvaltning og styring av byggeprosjekter. Virksomheten har 850 ansatte med hovedkontor i Oslo og seks geografiske driftsområder. Hvert år får ca. 30 talentfulle studenter mulighet til å lære mer om virksomheten gjennom deltakelse i Statsbygg Summer Internship. Dette innebærer utfordrende, lærerike og spennende arbeidsoppgaver i store og små prosjekter. Noe av det spesielle med Statsbygg er mangfoldet av faggrupper som jobbe i samme virksomhet. Dette gir unik kunnskap som studentene bringer med seg videre i karrieren.

 

Statsbygg er en av Norges største byggherrer og eiendomsforvaltere, og gir råd til staten i bygge- og eiendomssaker. På vegne av staten leder vi noen av landets største byggeprosjekter og tar vare på noen av våre aller viktigste eiendommer. Statsbygg skal tenke og handle langsiktig, og derfor er det viktig at vi setter oss ambisiøse og ansvarlige mål. Vi skal være en virksomhet som ser kundenes behov i dag og i framtiden, og satser spesielt på digitalisering, innovasjon og klima.

 

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner, arbeidsoppgaver og arbeidstid. Les mer om inkludering og mangfold her

 

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Søkere kan bli oppført på søkerlisten selv om vedkommende har anmodet om konfidensiell behandling. Søkere vil i så fall bli varslet før offentliggjøring.

 

Klikk for nettsted

Send inn søknad her