Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Jobbe med sportsteknologi? Søk Apiir.

Søknadsfrist: 15. januar 2022 23:59

Vi er et voksende oppstartsselskap fra NTNU som lager software for bevegelsesanalyse. Dette gjør vi fordi det i dag ikke eksisterer noen gode måter å skaffe objektiv kunnskap om menneskelig motorikk på. Med bruk av maskinlæring lager vi en løsning for å gi folk objektive data om individuelle bevegelsesmønster og hvordan dette påvirker fysisk helse på en enkel og smooth måte.

Tidlig i 2022 ruller vi ut første utgave av vår programvare og i den anledning ønsker vi bygge et større tech-team, med deg på laget.

 

Hvem ser vi etter 👀

Deg! Vel, om du synes progging er givende og du vil være med å bygge meningsfull teknologi ønsker vi å prate med deg. Du vil få ansvar, frihet, tillit og støtte til å ta Apiir ett steg videre. Det er fint jo mer erfaring du har fra jobb/studier, men viktigst av alt er at du er motivert til å møte og lære av de utfordringer som skulle oppstå.

 

Om stillingen 🤔

Å være utvikler i Apiir byr på en rekke oppgaver sammen med resten av teamet. I mars skal vi lansere første versjon av vår software og du vil bli direkte involvert i dette. Mer konkret vil dette kunne innebære web- og serverutvikling, frontend, pipelines og generelt vedlikehold.

Når det er sagt vil din rolle i stillingen utformes etter hva du kan, og hva du ønsker å lære – for det viktigste for oss er at du er motivert til å sette av noen timer hver uke til å jobbe med startup.

 

Hva vi kan tilby? 🤲

-       Erfaring du ikke får i en ‘vanlig’ jobb.

-       Lønn og mulighet for eierandeler.

-       Kontorplass på Gløshaugen.

-       Gratis kaffe ☕️

 

Hva trenger vi av deg? 👋

-       CV

-       Noen ord om hva som fikk deg interessert i Apiir.

 

Ovennevnte sender du på mail til einar@apiir.tech Søknader behandles fortløpende og vi lukker i utgangspunktet søknadsrunden 15.januar. For spørsmål om stillingen er det bare å kontakte meg (Einar) på mailen over, evt. ringe 97494645.

Håper å høre fra deg!