Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Er du en nyutdannet “tech expert” og vil være med å effektivisere morgendagens arbeidsplass?

Søknadsfrist: 19. januar 2022 23:59

IT-revolusjonen er her! Er du en av de som skal stå på barrikadene? Norge regnes som et av de mest digitaliserte landene i Europa, noe som fører til et stort behov for teknologikunnskap. Er du en «tech expert» klar for å pushe Deloitte til å bli enda bedre høsten 2022?  

Teknologi former samfunnet vi lever i, hvordan vi skal leve og hva vi skal leve av. Teknologi påvirker små og store beslutninger og er med på å forme enkeltindivider og samfunn – uavhengig av bransje eller stilling. Derfor er vi i Deloitte også avhengige av kompetente folk som kan utvikle og forvalte disse løsningene sammen med oss! 

Har du en utvikler i magen eller en drøm om å kode nye systemer for store organisasjoner? Eller kanskje har du utdannet deg innen informatikk, kybernetikk eller INDØK? I Deloitte får du jobbe hands-on med transformasjon, risikovurdering, systemutvikling, e-sport for business, prosessforbedring, effektivisering, programmering og koding – og mye, mye mer!  

Hos oss vil du, med tett oppfølging fra kompetente medarbeidere, jobbe prosjektbasert for ulike nasjonale og internasjonale virksomheter i flere ulike bransjer. Du vil være med på å forme fremtidens private og offentlige sektor gjennom spennende teknologi. Hvis du ønsker det, vil du også få ansvar fra første dag, og din villighet til å lære og utvikle deg, vil bli reflektert i dine arbeidsoppgaver.   

Er du ferdigutdannet sommeren 2022, og synes dette høres spennende ut? Da kan en jobb i Consulting og Risk Advisory være noe for deg! Last ned mer informasjon om disse områdene her.

Er du “tech savy”, med businessforståelse og interessert i økonomi? Vi søker også folk til fremtidens økonomifunksjon. Les mer og søk her!  

Hvem er du?  

Deloitte er for deg som er sulten – sulten på nye utfordringer, nye impulser og ny kunnskap. Det er stedet for deg som trives sammen med mennesker, både kolleger og kunder, og som har lyst til å være en del av et arbeidsmiljø som bygger på tillit, samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre.   

Vi trenger deg som vil programmere eller utvikle roboter, som vil fordype deg i applikasjoner, ERP- og CRM-systemer. Deg som vil jobbe med skyteknologi og cybersikkerhet – rett og slett deg som vil være med å effektivisere morgendagens arbeidsplass!  

Gjennom åpenhet for nye ideer, en god dose pågangsmot, lysten til å lære nye ting og en verdifull utdannelse vil du som nyutdannet spille en viktig rolle hos oss! Har du businessforståelse, i tillegg til en teknisk utdannelse? Da anbefaler vi deg å søke nå! 

Les mer om hvordan det er å være nyutdannet i Deloitte her!  

Vil du være med å utgjøre en forskjell?  

I Deloitte vil arbeidet ditt utgjøre en forskjell hver eneste dag. Gjennom ditt bidrag skal vi sammen løfte fremtidens arbeidsplass ytterligere – hos oss får du brukt din kjernekompetanse, samtidig som du får utfordret deg selv på nye områder i organisasjonen.   

Vi er også svært opptatt av å speile samfunnet. Det betyr å øke mangfoldet i alle deler av virksomheten. 

Visste du for eksempel at… 

  •           Vi heier på de som er sitt autentiske «jeg» på jobb?   
  •           Vi har en resurspool med arbeidstimer som er øremerket bærekraftarbeid?   
  •           Vi klatrer stadig på Universums omdømmekåring innen IT?
  •           Vi legger til rette for en fleksibel arbeidshverdag, der du kan dyrke dine interesser?    
  •           Vi har et kompetanseprogram rettet mot kvinner innen teknologi som kalles "Women In Tech", er samarbeidspartner med ODA og samarbeider tett med SHE? 

Om søknadsprosessen 

Nå har vi flere nyutdannetannonser ute, og vi ønsker at du kun søker på EN av disse. I vår søknadsportal vil du også få muligheten til å prioritere etter ønsket fagområde.  

Søk via Vipps, LinkedIn eller manuell registrering. Husk å last opp CV, søknadsbrev og vitnemål. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Husk å benytt deg av Vitnemålsportalen dersom din skole distribuerer resultatene dine der. 

Trykk her for å søke på stillingen.