Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Nyutdannede utviklere

Søknadsfrist: 31. juli 2022 23:59

Frist: Løpende

Type: Fast stilling

Klassetrinn: 5. trinn

Sted: Oslo

Søknadslenke: www.bekk.no/jobb/

 

Nyutdannede utviklere

Vi er en gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med.

I Bekk er vi flinke til å bygge hverandre opp, utfordre hverandre og, ikke minst, de vi jobber med. Vi motiveres av å drive utviklingen fremover og heve standarden for hva som anses for å være godt levert. Vi inspireres av å spre kunnskap om hva som virker, og hvorfor.

Vi har ingen tro på strømlinjeformede arbeidsplasser. Kreativ frihet og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag, sette dagsorden og styre utviklingen av selskapet, det mener vi er viktigere enn å følge opptråkkede stier. Initiativ og engasjement er hardkodet i ryggraden vår og har skapt en sterk og inkluderende kultur.

Hvert år søker vi nyutdannede utviklere til oppstart i august påfølgende år. Dyktige folk som vil lære mer, finne gode løsninger og lære oss nye triks. Du er opptatt av faglig og personlig utvikling, liker å jobbe i team og å dele kunnskap med andre.

 

Nå søker vi utviklere for oppstart august 2022! Vi tar imot søknader fortløpende.

 

Vi tror du fullfører – eller nettopp har fullført – en høyere utdanning innen informatikk, datateknologi, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Eller kanskje du har en annen teknologisk bakgrunn, men har et ønske om å jobbe som utvikler? Vi er ganske sikre på at du ønsker å utvikle deg både faglig og personlig, og at du liker å jobbe i team og dele kunnskapen din med andre.

Første dag på jobb

Sommerfugler i magen og frenetisk tyggis-tygging? Ingen fare, vi er også spente. Men vi lover å ta ekstra godt vare på deg. De første to ukene har vi et oppstartsprogram for alle nyansatte, ledet av erfarne Bekk-konsulenter. Gjennom faglige workshoper, casearbeid og teambuilding blir du bedre kjent med hvordan vi jobber, og hvordan vi gjør hverandre bedre. Oppstartsprogrammet går så over i neste fase som strekker seg over et halvt år med flere faglige og sosiale samlinger gjennom høsten - parallelt med at du jobber på prosjekt. I tillegg får du en personalleder som du kan sparre med om stort og smått, faglige veivalg og andre ting som du helst vil lufte under fire øyne. Du får også en dedikert fadder fra Bekk som vil hjelpe deg med det tekniske, og med din nye rolle som konsulent.

Sterkere sammen

Som konsulent vil du jobbe med veldig mange mennesker, ofte på kryss og tvers av hele selskapet. Men kjernen din vil alltid være et eget Bekk-team. Ingen hos oss jobber alene på et prosjekt. Vi mener de største og mest betydningsfulle endringene hos våre kunder, skapes av sterke og tverrfaglige team. Utviklingen drives av folk som samarbeider og som tør å utfordre etablerte løsninger og holdninger.

Kreativ frihet

Tillit er svært viktig for oss. Derfor er det også det aller første vi gir deg. For det er din innsikt, dine evner og din vurdering som skaper resultater. Vi har ingen tro på strømlinjeformede arbeidsplasser. Alle som jobber her får kreativ frihet og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag, og, ikke minst, den tekniske situasjonen hos kundene man jobber for. Alt vi leverer er skreddersydd for våre kunder og dine faglige vurderinger er av stor verdi.

 

Siden faglig utvikling er så viktig for oss, bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Blant faggruppene vi har i 2022 finner du for eksempel Kommunikasjon og lederskap, Nøtteknekkerne, Appgarasjen, Spillutvikling og Smartkontor. Kort fortalt betyr det tid til å jobbe med egne eller felles prosjekter, i arbeidstiden: https://www.bekk.no/hva-vi-gjor/synthesizer.

Sterke team

Ingen i Bekk jobber alene på et prosjekt. Vi mener de største og mest betydningsfulle endringene hos våre kunder gjøres av sterke og tverrfaglige team. Utviklingen drives av flinke folk som samarbeider og som tør å utfordre etablerte løsninger og holdninger.

Sosialt miljø

I Bekk teller vi omtrent 500 utviklere, designere, forretningsrådgivere og prosjektledere. En fin miks av erfarne ringrever og duggfriske talenter, med en snittalder på 32 år. De aller fleste har et eller to skjulte talenter eller interesser de liker å bedrive utenom arbeidstid, så det er med andre ord ikke mangel på sosiale aktiviteter å være med på. Alt fra squash, løping, fotball og brettspill til e-sport og sjakk. I Oslo har vi til og med et eget hobbyverksted. Av faglige sprell kan vi nevne Fagdagene våre, jevnlige treff med folka i Faggruppen din samt den årlige sommerfesten. Oppsummert kan vi si det er lett å bli kjent (eller bedre kjent) med mange bra folk i Bekk. Kanskje du til og med starter opp en ny aktivitet?

Ett selskap, to kontorer

Du finner oss ytterst på Vippetangen i Oslo. Under finner du link til søknad.

 

Søk i Oslo her.

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk?

Kjetil Børs-Lind

Utvikler / Rekrutteringsansvarlig, Oslo

Tlf: 478 56 327

Epost: kjetil.bors-lind@bekk.no

 

Bli bedre kjent med oss

Podcasten vår: https://shows.pippa.io/bekkopen

Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no

Instagram: @livetibekk

Link: Nyutdannede utviklere