Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Nerder med sosiale antenner

Har du stor interesse for å bli flinkere innen utvikling, er nysgjerrig på konsulentlivet, og ønsker å bli kjent med andre studenter og utviklere? Vi søker nå engasjerte studenter til sommerjobb hos oss sommeren 2023.

Søknadsfrist: 1. oktober 2022 00:00

Vi søker nerder med sosiale antenner til sommerjobb 2023

 

Sommerjobb hos ITverket – hvordan er det?
En sommerjobb hos ITverket gir deg muligheten til å jobbe tett med våre erfarne konsulenter, teste ut hverdagen som konsulent, og jobbe med utvikling av programvare på prosjekter for våre kunder. Hovedformålet med sommerjobben er at du som sommerstudent lærer mye nytt, finner ut hvordan du trives i rollen som konsulent og blir bedre kjent med oss i ITverket.

Vi har veldig god erfaring fra vårt arbeid med studenter, og en stor andel av våre nyutdannede konsulenter har tidligere hatt sommerjobb hos oss.

«Jeg har hatt en veldig fin sommer i ITverket, hvor jeg har lært mye og møtt mange fine folk. I løpet av sommeren fikk vi ulike utfordringer, og vi har fått se hvordan det er å jobbe på et reelt prosjekt. Underveis i prosjektet hadde vi mye frihet, samt at vi fikk rask og god oppfølgning. Jeg hadde godt inntrykk av ITverket før sommerjobben og fikk et enda bedre inntrykk da jeg jobbet der. Derfor har jeg også valgt å begynne i fast jobb i ITverket høsten 2022» – Johanne Lie (sommerstudent 2021 / fast ansatt høsten 2022)

Et typisk sommerprosjekt hos oss består av fire sommerstudenter, en teamleder/mentor fra ITverket, og har oppstart i midten av juni. Prosjektet har en varighet på seks uker, hvor du avvikler to ukers ferie halvveis i prosjektet. Vi tilbyr tett oppfølging og opplæring, både i forkant av, og underveis i, prosjektet. I tillegg er det mye sosialt som skjer i løpet av sommeren.

«Det er utrolig givende å være sommerstudent hos ITverket! Vi sitter på et prosjekt der vi har stor valgfrihet i hvordan vi løser oppgaven, samtidig som vi blir guidet av hyggelige og flinke konsulenter. I tillegg har vi blitt kjempegodt ivaretatt med både hyttetur, sommerfest og ukentlige sosiale aktiviteter» – Olav Nomeland (sommerstudent 2022)

Alle våre sommerprosjekter er reelle prosjekter hvor det forventes samme kvalitet på leveranse som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.Hva kan ITverket tilby deg?

  • En unik mulighet til å få en forsmak på livet som konsulent
  • Erfaring fra et reelt prosjekt med faktisk nytteverdi
  • God faglig oppfølging
  • Kursing frem til sommeren
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et sosialt og inkluderende miljø
  • En superkul sommer!


Hvis du er nysgjerrig på hva sommerstudentene har drevet med, sjekk ut vår instagram-profil: itverket_as. Du kan også lese om tidligere sommerprosjekter og andre blogginnlegg på våre hjemmesider https://www.itverket.no/aktuelt.

 

Kort om oss

ITverket er et konsulentselskap lokalisert i Oslo og Drammen med 121 engasjerte ansatte fordelt på områdene systemutvikling (Java og .NET), front-end og prosjektledelse. Hos oss har vi en god miks av erfarne konsulenter og nyutdannede, fremadstormende talenter. Vi lever etter våre verdier som sier at vi skal være «pålitelige, lekne og fleksible», både overfor våre kunder og kolleger. Vi setter mennesket i fokus og ønsker at våre konsulenter skal utvikle seg både faglig og personlig. Dette vil også kundene våre dra stor nytte av. En fornøyd ansatt er en produktiv ansatt.


Ønsker du å søke?

Vi søker 3. og 4. klassinger, og ansetter kun til vårt Oslo-kontor. Søknadsfristen er 1.oktober. Vi behandler søknader fortløpende.

For spørsmål kan du ta kontakt med seniorkonsulent Vegard Saga på tlf 41917900 (vs@itverket.no), rekrutteringsansvarlig Lillian Kjølberg på tlf: 91159308 (lk@itverket.no), eller HR-ansvarlig Tiril Johansen på tlf: 90599798 (taj@itverket.no).

Vi ser frem til å høre fra deg!

Link: Nerder med sosiale antenner