Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som IT-konsulent i Visma Consulting?

Søknadsfrist: 1. oktober 2022 00:00

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som IT-konsulent i Visma Consulting?

Hvert år søker vi dyktige nyutdannede utviklere og designere som er engasjerte og nysgjerrige på ny teknologi! Vi i Visma Consulting leverer samfunnskritiske konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning til både private og offentlige virksomheter.

Vi er opptatte av å skape et godt samhold hos våre nyansatte, samtidig som du raskt blir kjent med mange erfarne kollegaer gjennom et bredt utvalg av sosiale og faglige aktiviteter. Vi har en enestående kultur hvor du blir sett, hørt og satset på. Hos oss bygger vi hverandre opp, og vi hjelper hverandre. Vi er mer enn bare kollegaer - vi blir også gode venner. Lagånd står sterkt hos oss, og vi jobber derfor i team hvor man alltid har en god kollega å ta en kaffekopp med eller spørre om råd.

Vår strategi er å ha det beste fagmiljøet i bransjen. For at vi skal få til dette arrangeres det hyppig fagkvelder og større fagsamlinger innenfor ulike dagsaktuelle temaer, samt at du får muligheten til å delta på kurs og ta sertifiseringer. Gjennom vårt skreddersydde opplæringsprogram og veiledning av våre erfarne konsulenter, leverer våre traineer raskt på toppnivå og skaper konkrete resultater for kunder.

Som nyansatt blir du fast ansatt, og en del av traineeprogrammet Nytt Krutt. I over 20 år har nyansatte hos oss fått en lærerik, trygg og spennende overgang inn i arbeidslivet gjennom Nytt Krutt.

Vi ser etter deg som

 • Avslutter en bachelor-/mastergrad vinteren 2022 eller sommeren 2023 
 • Er lidenskapelig opptatt av teknologi
 • Liker å jobbe prosjektbasert og i team
 • Drives av å tilegne deg ny kunnskap og lære bort til andre
 • Gode kommunikasjonsevner. Flytende norsk skriftlig og muntlig

Vi kan tilby deg følgende

 • Kickstart med et 4 ukers reelt kundeprosjekt i team sammen med de andre traineene
 • Kursing i relevante teknologier og soft skills
 • Minst en tur til utlandet for å møte nyutdannede fra våre kontorer i Sverige, Danmark, Litauen og Finland
 • Jobbe med samfunnsnyttige kundeprosjekter i team med erfarne konsulenter
 • Et bredt utvalg av sosiale og faglige aktiviteter, som blant annet hyttetur til Hemsedal, ukentlige sportsaktiviteter, lønningspils, konserter, fagkvelder, to fagsamlinger i året og mye mer! 
 • Muligheten til å påvirke egen hverdag og prosjekter/teknologier du jobber med

Hvordan bli en del av oss?  

Alt du trenger å gjøre for å søke er å laste opp din CV og karakterutskrift, søknadsbrev er valgfritt. Benytt gjerne integrasjonen med Vitnemålsportalen for karakterutskriften din. 

Ønsker du å høre mer om stillingen eller har du noen spørsmål må du bare ta kontakt med Åsne Stige på asne.stige@visma.com. Vi håper å høre fra deg!

Link: Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som IT-konsulent i Visma Consulting?