Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

IT-Konsulent - Sommerjobb

Søknadsfrist: 16. oktober 2022 00:00

  • Liker du å tenke analytisk og kreativt for å løse forretningsproblemer?
  • Kan du tenke deg å utvikle programvare uten å programmere? 

Vi har laget Genus – et utviklingsverktøy som benyttes av våre forretningsingeniører til å lage  programvare og apper på desktop og web/mobil innenfor områder som virksomhetsstyring  (CPM), ressursstyring og forretningsanalyse (BI). Våre forretningsingeniører lager løsningene  ved å sette sammen plattformens byggeklosser uten programmering. I vårt sommerprogram vil  du benytte plattformen i spennende prosjekter til å lage fremtidsrettede løsninger for våre  kunder. 

Vil du bli en del av Genus sommeren 2023? Vi tilbyr sommerjobb der du vil bli kjent med vår  spennende teknologi, hyggelige mennesker og utfordrende prosjekter. Du vil få mulighet til å  lære om vår plattform for no-code utvikling, lære om konsulentrollen og jobbe sammen med  andre sommerjobb-ansatte under tett oppfølging fra våre erfarne ansatte.

Vi søker deg som går i 3. eller 4. klasse innen teknologi, økonomi eller realfag og som er  interessert i å jobbe som Business Engineer (forretningsingeniør/konsulent). Du må ha erfaring  med og interesse for IT-faget, trives med utfordringer, være nøyaktig, ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe selvstendig. Vi vektlegger også gode akademiske resultater.

Vi tilbyr: 

Spennende, utfordrende og reelle kundeprosjekter 

Erfaring og kursing i no-code utvikling

Erfaring og kjennskap til konsulentrollen i Genus 

Ungt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere 

Flere sosiale aktiviteter 

Sommerjobben er en smakebit på hvordan en fast stilling hos oss kan være og deltakere i vårt  sommerprogram vil kunne få gode karrieremuligheter i Genus etter endte studier. Vårt  sommerprogram varer fra slutten av juni til starten av august, og inkluderer en ukes ferie. 

Om Genus 

Genus er et norsk softwareselskap som leverer en ledende no-code plattform for utvikling av  virksomhetssystemer. Gjennom visuell modellering lar plattformen deg utvikle avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Dette gir blant annet økt  utviklerproduktivitet, lavere kostnader og mer fleksible og bærekraftige løsninger.

 

 

Kontaktperson: Renate Brækken Fornes, rfo@genus.no 

Link: IT-Konsulent - Sommerjobb