Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sopra Steria Graduate 2023

Søknadsfrist: 1. oktober 2022 23:59

 

Student eller nyutdannet?

Som graduate blir du fast ansatt fra dag én, og tar del i vårt treårige Accelerate-program for nyutdannede. Programmet går ved siden av jobben din som konsulent, og du vil lære hvordan vi jobber og tenker i Sopra Steria. 

Søk på våre graduate-stillinger

Vi ser etter deg som har fullført utdanning på bachelor- eller masternivå. Du har kanskje bakgrunn innen alt fra informasjonsteknologi, industriell økonomi, siviløkonomi,organisasjonspsykologi og samfunnsfag, via informasjons- og dokumentasjonshåndtering, humanetiske fag, personvern og informasjonssikkerhet - til ingeniører og sivilingeniører, informatikk og design. Mangfoldet i bakgrunn gjør at vi sammen kan løse viktige utfordringer for samfunnet rundt oss.

Det viktigste er at du har interesse for digitalisering og teknologi.

Hva innebærer det å være graduate?

  • Du får innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon, samtidig som du jobber tett med kunder på ett eller flere prosjekter.
  • Programmet har flere faglige og sosiale samlinger gjennom året.
  • Litt av poenget er å bli kjent med de andre kollegaene dine fra alle avdelinger i Sopra Steria. Nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din, og i tillegg får du venner for livet.
  • Vi vil at du skal trives fra første stund, og du får derfor en fadder som er guiden din inn i arbeidslivet og graduate-tilværelsen i Sopra Steria.
  • Du blir en del av en avdeling med egen personalleder som følger deg tett opp.
  • Du har mulighet til å velge hva som er kontorplassen din. Vi har nemlig kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar.

 

Link: Sopra Steria Graduate 2023