Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Nyutdannede utviklere - Trondheim

Søknadsfrist: 1. oktober 2022 00:00

Vi søker nyutdannede utviklere med oppstart i august 2023!

Vi ser etter deg som fullfører en høyere utdanning innen informatikk, datateknologi, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Eller kanskje du har en annen teknologisk bakgrunn, men ønsker å jobbe med koding i team? Som konsulent i Bekk får du mulighet til å jobbe med et bredt spekter av prosjekter og teknologier, med et solid og levende fagmiljø i ryggen.

På jobb for noen av Norges viktigste selskaper

I Bekk jobber vi med skreddersøm av digitale tjenester for flere av Norges aller viktigste selskap. Vi tar ofte de store og kompliserte oppdragene, og mange av løsningene vi utvikler påvirker millioner av norske brukere. Vi bistår gjennom hele prosessen fra å kartlegge behov, finne kreative muligheter og utvikle de tekniske løsningene. Dette gjør vi i tverrfaglige teams med kompetanse innenfor teknologi, interaksjonsdesign og forretningsutvikling. For teknologene innebærer arbeidet en god miks av koding, problemløsning og rådgivning overfor kundene våre.

Vi tror varige og betydningsfulle endringer gjøres av sterke og tverrfaglige team hvor det er trygt å prøve og feile. Du vil derfor aldri jobbe alene på et prosjekt, men alltid sammen med flere fra Bekk, både erfarne konsulenter og andre nyutdannede.

Tett oppfølging fra første dag

Som nyansatt i Bekk blir du godt ivaretatt. Det første halve året har vi et omfattende oppstartsprogram for alle nyansatte, ledet av erfarne Bekk-konsulenter. Gjennom workshoper, casearbeid og teambuilding blir du bedre kjent med hvordan vi jobber, og hvordan vi gjør hverandre bedre. Programmet kickstartes med et 2 ukers intensivt faglig og sosialt opplegg i august, hvor vi reiser bort sammen til en idyllisk lokasjon i Norge.

Når du kommer ut på et team får du en dedikert fadder fra Bekk som vil hjelpe deg med det tekniske og alt annet du måtte lure på rundt det å være konsulent på prosjekt. I tillegg får du en dedikert personalansvarlig og en fagleder som vil hjelpe deg videre i karrieren din som konsulent.

Fordypning i fag

I Bekk ønsker vi at du skal ha frihet til å fordype deg i det du synes er aller mest spennende. Vi har en stor meny av oppdrag hos over 40 kunder i Oslo og i Trondheim og vi legger mye vekt på å finne det teamet som passer best med dine interesser. For eksempel frontend, backend, infrastruktur, sikkerhet, dataanalyse eller skyløsninger. Kanskje er du mer potet og vil prøve ut litt av hvert? Det får du gode muligheter til hos oss.

Siden faglig utvikling er så viktig for oss, bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Blant faggruppene vi har i år finner du for eksempel Algoritmer & Snurrepiperier, React, Anvendt data science og maskinlæring, Funksjonell programmering, Kotlin, Sikkerhet og Robust skyarkitektur.

Dersom du i tillegg vil fordype deg i noe spennende på fritiden kan du avspasere inntil 1 uke ekstra i året, slik at du får totalt 6 uker ferie. Relevante hobbyprosjekter, faglige podcaster eller bøker kan godskrives her.

Søknadsfrist

Søknadsfristen er 1. oktober for stillinger med oppstart i 2023. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å behandle alle søknadene samlet etter søknadsfristen, men har samtidig stor forståelse for at enkelte trenger tidligere avklaring. Send i så fall en epost til aina.thunestveit@bekk.no og forklar situasjonen, så finner vi alltids en løsning.

Bli bedre kjent med oss

Podcasten vår: https://shows.pippa.io/bekkopen

Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no

Instagram: @livetibekk

 

Ett selskap, to kontorer

Du finner oss ytterst på Vippetangen i Oslo og langs Nidelva i Trondheim. Denne stillingen er for avdelingen i Trondheim.

 

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk?

Kontakt Aina Elisabeth Thunestveit, Utvikler / Rekrutteringsansvarlig i Trondheim

Tlf: 410 77 143

Epost: aina.thunestveit@bekk.no

Link: Nyutdannede utviklere - Trondheim