Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb 2023

Søknadsfrist: 7. oktober 2022 23:59

Har du lyst til å bygge noe nytt, fra ide til suksess? Iterate er en “venture builder” - et teknologiselskap der vi veksler mellom å jobbe med våre helt egne startups, og å gjøre konsulentarbeid der vi hjelper små og store selskaper med å bygge nye digitale produkter. Hvorfor? Fordi vi har troa på at det går an å realisere drømmene våre og hjelpe andre, samtidig. Og hvem er “vi”? En gjeng smarte, snille og lekne utviklere, designere og produktledere som har store drømmer og mange idéer.

Vår sommerjobb er laget for deg som studerer teknologi eller design, og som ønsker å jobbe med nye ideer, eller bidra på digitale produkter i startgropen. I løpet av sommeren får du designe, kode og utforske brukere og marked, og du får støtte fra landets beste designere og teknologer på innovasjon. Sommerjobben vil foregå i Oslo, og vare i seks uker, fra midten av juni til slutten av juli. Det blir normale arbeidsdager, og god lønn.

Interessert? Skriv en søknad til oss, hvor du beskriver en ting du drømmer om å lage en gang, i nær eller fjern fremtid. Beskriv også gjerne litt av din tidligere prosjekterfaring, enten fra studiene, fritid eller arbeid. Gi oss et inntrykk av hvem du er, og hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss!

OBS: Designere som søker må legge ved portefølje. Last opp som PDF, eller legg ved en lenke i søknadsskjemaet.

Hvis du har noen spørsmål om sommerjobben, send epost til Camilla: camilla.dahlstrom@iterate.no 

Link: Sommerjobb 2023