Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Vi ønsker flere inhouse-utviklere!

Søknadsfrist: 31. januar 2023 23:59

Utvikler .Net/C# 

Focus Software ønsker flere inhouse utviklere

Hvem er vi?

Vi i Focus Software utvikler programvareløsninger til bygg- og anleggsbransjen som forenkler hverdagen for våre kunder. Vi opplever sterk etterspørsel etter våre produkter og tjenester og søker nå flere utviklere til vårt inhouse utviklermiljø. 

Hva går jobben som utvikler ut på? 

Som utvikler hos oss vil du jobbe i team med andre utviklere og fagkonsulenter for å utvikle våre Focus programmer for Windows og Web. Vi lager og videreutvikler markedsledende løsninger som brukes av arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører og entreprenører til å skape morgendagens bærekraftige samfunn.

Hvem er vi på jakt etter? 

Du må ha erfaring med .Net/C#, scrum og enhetstesting.  Erfaring med C++ er en fordel, men ikke et krav. 

Vi tror du har høyere utdanning, tilsvarende bachelor, master eller ph.d. innenfor relevante fagfelt. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet.  

Har du bakgrunn fra informatikk og data, bygg og anlegg og geomatikk er det svært interessant. Det viktigste er likevel at du er pliktoppfyllende, kvalitetsbevisst og nøyaktig kan utvikle brukervennlige løsninger. 

Du trives med å jobbe i team og klarer samtidig å ta ansvar for egne arbeidsoppgaver. Du tar initiativ, jobber selvstendig og har motivasjon og evne til å yte litt ekstra når det trengs. 

Du må beherske norsk eller svensk flytende skriftlig og muntlig, samt engelsk.

Dette får du hos Focus Software

Fast arbeidsplass

Du får fast arbeidsplass i vårt inhouse utviklingsmiljø på Billingstad i Asker. Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det tilrettelegger vi for. Hvis du ønsker, kan du også jobbe fra kontoret hver dag. 

Kompetanseheving

En spennende og variert jobb med store muligheter for kompetanseheving og utvikling. Du får utvikle deg videre sammen med dyktige kollegaer som representerer ulike fagområder.  

Moderne teknologi

Her får du jobbe med moderne verktøy og teknologi. 

Hos oss får du påvirke og delta 

Vi tilbyr et av Norges mest anerkjente utviklingsmiljøer av digitaliseringsløsninger for bygg- og anleggsbransjen. Vi er sånn passe store. For øyeblikket teller vi 46 hoder, hvorav 15 jobber med utvikling. Dette gjør at du får jobbe i mindre team og får mulighet for å påvirke og delta. Du kan følge applikasjonen etter at den er tatt i bruk og ha en viktig rolle i videreutviklingen.

Faglige nettverk

Hos oss får du mulighet til å lære av dyktige kollegaer og samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt. Vi har internasjonale nettverk innen programvareutvikling i konsernet, samt Microsoft og Autodesk sine utviklernettverk. 

Sosiale sammenkomster

Vi har jevnlige ulike sosiale sammenkomster og tiltak slik at du kan bli godt kjent med dine kollegaer.  

Vi har gode betingelser 

Hos oss får du fast lønn og konkurransedyktige lønnsbetingelser, utvidet ferie og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har en ferieleilighet for ansatte i Spania. 

Subsidiert lunsj og enkel transport 

Vi holder til i nyoppussede lokaler på Billingstad med grønn, kortreist strøm, kantine med subsidiert lunsj, trimrom, parkeringsmuligheter, sykkelgarasje og nærhet til offentlig transporttilbud.

Link: Vi ønsker flere inhouse-utviklere!