Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Vi søker nyutdannede utviklere!

Eika Gruppen er på jakt etter nye lagspillere for høsten 2024

Søknadsfrist: 1. desember 2023 23:59

Er du interessert i programvareutvikling innenfor finanssektoren, og kunne tenke deg en karrierestart innenfor Fintech etter endt studium?

Eika IT har ansatt en rekke nyutdannede de siste årene, og trenger flere flinke folk med IT-bakgrunn! Finansbransjen står overfor en omfattende utvikling, som gjør at vi må være raske, nytenkende og smidige for å henge med i svingene. Derfor har vi behov for dyktige hoder innenfor flere områder, som applikasjonsutvikling, sikkerhet, og DevSecOps.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikle moderne digitale løsninger for kunder og rådgivere i vår teknologistack;React/Typescript, React Native, Kotlin/Java, Go, Azure
  • Sikre applikasjoner og løsninger
  • Videreutvikle Eikas state-of-the-art DevOps-plattform
  • Bidra til å levere gode og brukervennlige løsninger i ett av våre mange produktteam, som f.eks. Forsikring, Kredittbank, Kapitalforvaltning, Kreditt og Plattform/DevSecOps
  • Samarbeide tett med Eikas øvrige teknologi- og design-miljø
  • Forvalte og forbedre arkitektur og komponenter i takt med at ny teknologi blir tilgjengelig i markedet

Kjenner du deg igjen i noe av dette?
Vi ser etter deg med nylig utført utdannelse fra universitet/høyskole. Kanskje har du jobbet med teknologi tidligere? Ikke bare trives du med læring, utfordringer og problemløsninger i hverdagen, men du blir motivert av det!

Du er selvgående, løsningsorientert og trives også med å jobbe sammen med andre for å løse komplekse problemstillinger.
Du er opptatt av hvordan man best mulig kan skape gode teknologiske og digitale løsninger.

Er du en utpreget lagspiller som kan identifisere seg med Eika Gruppen sine verdier:
Pålitelig – Engasjert – Modig – da vil vi gjerne snakke med deg!
 
Vi tilbyr
Eika Gruppen er en attraktiv arbeidsplass med engasjerte og kompetente medarbeidere med en visjon om å styrke lokalbankene slik at de kan være en drivkraft for vekst og utvikling for kundene og lokalsamfunnet. Vi er stolte over at vi i flere år har ligget på topp i arbeidsglede sammenlignet med andre i finansbransjen.

Vi anser mangfold blant våre medarbeidere som en styrke og vi jobber kontinuerlig for at alle skal føle psykologisk trygghet og oppleve at det er rom for å være seg selv. I tråd med dette har vi inngått et partnerskap med ODA, som er Nordens ledende nettverk for kvinner i tech. Vi tar også vårt samfunnsansvar alvorlig og jobber for et mer bærekraftig næringsliv og miljø. Eika Gruppen har signert FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift, er medlem av UNEP FI og alle våre lokasjoner er miljøtårnsertifiserte. 

Hos oss får du:

🏹 En spennende stilling som gir store muligheter for personlig og faglig utvikling, sammen med hjelpsomme og dyktige kollegaer som gjerne vil lære bort!
💥  En organisasjon i kontinuerlig utvikling med ambisiøse mål og et viktig samfunnsoppdrag.
📚  Fokus på kompetanseheving og utvikling, både personlig og som organisasjon.
🕺🏼   Sosiale arrangementer i regi av IT sin sosialkomité, samt eget opplegg for Eika IT Ung
💸  Konkurransedyktig lønn med svært gode pensjonsordninger (7-20%)
🏦  Gode ordninger som gunstige lånebetingelser og forsikringsordninger
🏢  Lokaler midt i Oslo sentrum
🏡  Muligheter for hjemmekontor
🌴  Tilgang på ferieleilighet i Spania
💪🏼  Spennende og varierte aktiviteter gjennom bedriftsidrettslaget i Eika - som kino, turneringer og mer!
🎭  Pusterom med Eika Pustepause som tilbyr kulturelle innslag i løpet av året
💚  Ikke minst får du jobbe sammen med engasjerte, morsomme og hyggelige kollegaer med kloke hoder, varme hjerter og et genuint driv for den jobben de gjør

 

Legg ved CV og karakterer i søknaden.

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

 

Dette er Eika Gruppen og Eika Alliansen

Eika Alliansen består av selvstendige banker, Eika Gruppen og Eika Boligkreditt, og spiller en svært viktig rolle for bærekraftig verdiskaping i lokalsamfunn over hele landet. Lokalbankene i Eika Alliansen nyter høy tillit og tilfredshet blant sine kunder, og er en drivkraft for vekst og utvikling i sine lokalområder.

Finanskonsernet Eika Gruppen er eid av bankene. Eika Gruppens visjon er å styrke lokalbanken, og å være Norges mest attraktive partner for selvstendige banker. Selskapet leverer sikre og brukervennlige tjenester, tilpasset kundenes behov, innen forsikring, sparing, pensjon, finansiering, betaling og eiendomsmegling. Les mer på eika.no

Link: Vi søker nyutdannede utviklere!