Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Geomatikk AS søker sommerstudenter!

Søknadsfrist: 15. november 2023 23:59

Er du interessert i å ivareta den kritiske infrastrukturen i Norge?

Liker du å jobbe med utfordrende oppgaver i sosiale omgivelser?

 

Avdeling Utvikling i Geomatikk AS har de siste årene hatt god vekst og søker dyktige studenter til spennende prosjekt sommeren 2024.

Vi har et stort in-house miljø bestående av 30 systemutviklere. Her utvikles web – og mobilapplikasjoner hvor kart og geografisk informasjon står sentralt.

Som sommerstudent i Geomatikk får du muligheten til å jobbe i team med nyskapende og reelle prosjekter i våre lokaler på Tyholt i Trondheim.


Vi ser etter deg som:

- Er interessert i utvikling.
- Er engasjert, løsningsorientert og lærevillig.
- Liker utfordringer og trives med å jobbe i team.
- Ønsker å jobbe med spennende og samfunnsnyttige prosjekter.
- Studerer ved 3. årskull eller høyere

Vi kan tilby:

- Et innblikk i hvordan det er å jobbe som systemutvikler på samfunnskritiske
applikasjoner.
- En lærerik og spennende sommer i Trondheim.
- Mulighet for fast ansettelse etter endt studie.
- Konkurransedyktige forhold.
- Delta på sosiale arrangementer med andre studenter som har sommerjobb i
Trondheim.

Mulige prosjekter kan innebære:

- 3D-visualisering av kartdata og ledninger i bakken til bruk i både felt og i planlegging
- Maskinlæring på geografisk data for å dokumentere feil og avvik i ledningsdata
- Utvikle interaktive kartapplikasjoner for både web- og mobilløsninger

 

Se hva sommerstudentene 2023 jobbet med her

«Det har vært en kjempefin opplevelse å jobbe hos dere i sommer! Det var den morsomste gjengen å jobbe med, og selve jobben var også veldig kul:) Koste meg hver dag på jobb.»
- Jessica

«Jeg synes det har vært veldig gøy å ha sommerjobb hos dere. Det har vært stor frihet rundt hva vi skulle gjøre, noe som har gitt oss muligheten til å prøve ting vi ellers ikke hadde hatt tid eller mulighet til. Prosjektet har vært veldig lærerikt, og jeg sitter igjen med en følelse av at jeg har fått til noe som faktisk kan brukes videre og være nyttig for bedriften.»
- Andrea

Om Geomatikk AS:

Geomatikk AS er et selskap i Geomatikk-gruppen. Vår avdeling utvikler og drifter tjenestene og produktene til Geomatikk-gruppen, som har virksomheter i Norge, Sverige og Finland. Selskapene i gruppen opererer landsdekkende tjenester for gravemelding og kabelpåvisning med tilknyttede tjenester og programvare. Andre tjenester inkluderer ledningsmåling og GIS-tjenester. Selskapene henvender seg til ledningseiere, entreprenører, offentlige virksomheter og bedrifter i det private markedet. 

Avdelingen består av mer enn 30 utviklere som jobber tett sammen i et veldig godt fag- og arbeidsmiljø. Vi blir stadig flere utviklere og lager blant annet mobil-, web- og kart-løsninger. Vi jobber med å utvikle tjenester og løsninger som beskytter noen av samfunnets nervetråder ved å unngå at kritisk infrastruktur i bakken blir skadet. I hverdagen håndterer vi store mengder samfunnskritiske data, og dermed er informasjonssikkerhet en sentral del
av vår utviklingsprosess.

Våre løsninger er hovedsakelig basert på interaktive kart, og vi har flere mobil-applikasjoner rettet mot feltarbeid. Disse har smarte integrasjoner mot blant annet RTK, høypresisjons GNSS utstyr og kabelsøkere. Våre løsninger baserer seg blant annet på .NET Core, Python, Typescript, Angular, Ionic, OpenLayers og PostGis.

Det sosiale er en viktig drivkraft for den faglige utviklingen, vi har god stemning og stor takhøyde. Her har vi stor frihet til å selv definere hva vi skal gjøre, alt fra hvordan vi jobber til hvilke verktøy, teknologier og rammeverk vi bruker. Alle har mulighet til å påvirke og ytre sin mening.

Avdelingen er lokalisert i Trondheim Innovation Center på Tyholt i Trondheim. 

Hvordan søke:

Søknader sendes til gruppeleder Elin Leikvang: elin.leikvang@geomatikk.no
Søknader vil bli vurdert fortløpende.

For spørsmål vennligst kontakt
Teamleder Andreas Strand: 405 50 914
Gruppeleder Elin Leikvang: 958 71 960