Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Nyutdannet til Geodata`s graduateprogram - GIS

Søknadsfrist: 8. oktober 2023 23:59

Ønsker du en myk start på arbeidslivet som kombinerer opplæring og prosjektarbeid? Drømmer du om en arbeidsgiver som gir deg trygghet og fleksibilitet, og som utfordrer deg på teknologi? 

Dette får du i Geodata! Sammen lager vi spennende og samfunnsnyttige kartløsninger basert på verdens beste GIS-plattform. Vi jobber i tverrfaglige team med prosjekter av ulik størrelse og et bredt spekter av kunder, noe som resulterer i en variert og lærerik hverdag.  

Nå søker vi graduates med oppstart september 2024.  

Hvem er du? 

  • Studerer du geomatikk, datavitenskap, IT eller en annen relevant studieretning hvor du har tatt en rekke GIS- og IT-fag?
  • Ser du mulighetene kartløsninger gir, og ser for deg å jobbe med relevant teknologi som ArcGIS-plattformen, Python, FME, VertiGIS, IoT, Big Data, AI, maskinlæring, databaser/datamodellering eller Kubernetes?
  • Liker du å løse problemer knyttet til oppsett og bruk av avansert IT?
  • Ønsker du å jobbe med dataprosessering og analyse?

Vi stiller krav til at du behersker norsk, svensk eller dansk skriftlig og muntlig. Du bør ha kjennskap til ArcGIS-plattformen fra Esri, og ha scriptet nok til å vite at det er noe for deg. 

Hva er Geodatas Graduateprogram? 

Graduateprogrammet er for deg som er i starten av karrieren, og gir deg en spennende reise og en naturlig overgang til arbeidslivet.  

Du får jobbe på kundeprosjekter sammen med en mentor og delta på leveranser til blant annet support, salg- og markedsavdelingen. Du får en opplærings- og utviklingsplan som er skreddersydd sammen med deg, og vi gir deg verktøy så du blir trygg på å formidle på digitale og fysiske plattformer. 

Programmet varer i ca. seks måneder og er en gradvis overgang til GIS-konsulentrollen. Du vil inngå i en gruppe med graduates innen både utvikling og GIS. Den første tiden foregår i Oslo, og etter det kan du velge om du vil jobbe i Oslo, Stavanger eller Trondheim.  

Din hverdag i Geodata: 

Som GIS-konsulent i Geodata er du med på å lage fremtidens GIS-løsninger, og samtidig være rådgiver for sluttbrukerne. Du må kontinuerlig holde deg oppdatert på ArcGIS- plattformen og tilhørende teknologitrender.  Oppgaver som GIS-konsulent kan for eksempel være å sette opp ArcGIS-apper i 2D eller 3D (low-code/no-code), implementere GIS-plattform hos kunder eller dataforvaltning ved hjelp av Python eller FME.  

De som jobber her er vår viktigste ressurs, og vi er avhengige av kontinuerlig kompetanseutvikling. Derfor har vi satt fagarbeid i system. Vi har satt av mye tid til kompetansearbeid og -deling, samtidig som det er rom for å bygge kompetanse i våre prosjekter gjennom praktisk arbeid. 

På kontoret sitter vi i åpent landskap og har mye kontakt med hverandre, men du har også stor grad av fleksibilitet til å benytte hjemmekontor deler av tiden. 

I Geodata er du en del av en unik arbeidskultur, både faglig og sosialt. Den gode arbeidskulturen gjør at vi i flere år har ligget i toppen av Great Place To Work-kåringen. Du får engasjerte kollegaer som setter stor pris på hverandre og ønsker å lykkes sammen. Det er viktig for oss at du trives! Vi har i tillegg mange sosiale aktiviteter, turer i inn- og utland samt firmahytte på Hafjell.  

I Geodata får du konkurransedyktige betingelser som f.eks. bonusordning, gode helse- og reiseforsikringer, gode pensjonsordninger og 6 uker ferie. 

Hvem er Geodata? 

Geodata er en teknologibedrift som lager løsninger basert på geografisk informasjon. Vi tar utgangspunkt i ArcGIS-plattformen fra Esri Inc., som er verdens største aktør på feltet. Nye versjoner utvikles fortløpende, og vi får jobbe med fersk teknologi til enhver tid. Vi har også en produktavdeling som leverer tjenester og produkter fra vårt eget skydriftsmiljø. I Geodata får du nesten 200 kolleger som har kompetanse på IT og geografiske løsninger. Vi har kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. 

Se gjerne mer om hva vi gjør på geodata.no og geodata.no/karriere, eller ta en kikk på YouTube kanalen vår: youtube.com/geodataAS 

Vi har også graduate stilling som Utvikler. Se den her

Link: Nyutdannet til Geodata`s graduateprogram - GIS