Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Business Engineer (Konsulent)

Vil du jobbe som Business Engineer (forretningsingeniør/konsulent) med store norske og internasjonale kunder, dyktige kollegaer og spennende teknologi?

Søknadsfrist: 1. april 2018 00:00

Vil du jobbe som Business Engineer (forretningsingeniør/konsulent) med store norske og internasjonale kunder, dyktige kollegaer og spennende teknologi?

Våre forretningsingeniører er eksperter på leveranse av løsninger basert på Genus App Platform. Gjennom årene har vi bygget opp spesialkompetanse på virksomhetskritiske løsninger for blant annet virksomhetsstyring (CPM), ressursstyring og forretningsanalyse (BI).

Vi har store kunder blant annet innenfor varehandel, rekruttering, offentlig sektor, bygg og anlegg, finans og forsikring. Vi jobber i prosjekter der det utvikles komplekse løsninger som håndterer store datamengder og med et stort antall brukere.

Som forretningsingeniør hos oss vil du benytte Genus App Platform for å lage spennende forretningsapplikasjoner der du må beherske konsulentrollen med kompliserte oppgaver og hjelpe til i kundenes digitaliseringsprosjekter. Alle våre forretningsingeniører får tilbud om karriereutvikling innen prosjektledelse, arkitektur og/eller kundeoppfølging.

Typiske arbeidsoppgaver inkluderer:
· Modellering og utvikling av applikasjoner for både desktop, web og mobil
· Prosjektledelse
· Rådgivning
· Arkitektur og design
· Integrasjon av applikasjoner

Kvalifikasjoner:
· Analytisk og selvdrevet
· God forretningsforståelse
· Beherske teamarbeid
· Kjennskap til databaser og datamodellering
· Høyere teknologisk utdanning innen IT (Sivilingeniør/Master) med gode resultater
· Kunne stå på litt ekstra i perioder

Du søker ved å gå inn på https://recruit.genus.net. Søknadsfrist er 1. april, men vi anbefaler alle å søke så tidlig som mulig.

Kontaktperson: Øystein Bjering (obj@genus.no

Link: Business Engineer (Konsulent)