Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Deltidsstilling som IT-konsulent i Junior Consulting AS

Søknadsfrist: 16. februar 2018 00:00

Ønsker du å få innblikk i og erfaring fra rollen som konsulent? Ønsker du å få muligheten til å få tidlig lederansvar og innflytelse på et selskap i vekst? Junior Consulting ser etter dyktige medarbeidere med oppstart i februar. Arbeidet utføres i Trondheim og kombineres med fulltidsstudier ved NTNU.

 


 

Hva gjør du som konsulent i Junior Consulting?

Hos oss får du muligheten til å jobbe på reelle prosjekter for kunder i næringslivet. Vår hovedoppgave er å levere konsulenttjenester av høy kvalitet, samt selge inn nye oppdrag og utvide kundeporteføljen til selskapet. I Junior Consulting får du som ansatt mulighet til å oppleve konsulenthverdagen på nært hold, samt en unik innsikt i hvordan bransjen arbeider. Dette inkluderer initiell kundekontakt, forhandlingsmøter, tilbudsprosesser, gjennomføring av oppdrag, leveranse, implementering og oppfølging.

 

Som IT-konsulent hos Junior Consulting får du mulighet til å være med på varierte utviklingsprosjekter. Vi leverer alt fra enkle nettsider til større backend-prosjekter. Vi krever ikke kompetanse med konkrete programmeringsspråk eller rammeverk, men vi ser helst at du har erfaring med minst ett webrammeverk.

 

En stilling i Junior Consulting er en deltidsjobb, og vi mener det er viktig at man får betalt for godt utført arbeid. Alle våre ansatte lønnes når de jobber på prosjekt.

 

 


 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går i 2. til 4. klasse for å øke satsningen på utvikling i selskapet. Vi er stolte av vår faglige bredde, og kandidater fra både Kommunikasjonsteknologi og Datateknologi oppfordres til å søke. Erfaring fra internships i etablerte konsulentselskaper er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter unik personlig kompetanse som kan tilføre oss og våre kunder verdi. Vi vektlegger at du

 

  • brenner for programmering
  • har lyst å lære mer om hvordan det er å jobbe som utvikler

  • har sterke faglige resultater

  • har gode analytiske evner og er løsningsorientert

  • er komfortabel med omfattende kundekontakt

  • kan formulere deg godt skriftlig og muntlig

  • er initiativrik og har pågangsmot

  • har et ønske om å jobbe i et dynamisk miljø hvor din individuelle påvirkningskraft er stor

 

Dersom du har spørsmål relatert til hverdagen som IT-konsulent i JrC, kan du ta kontakt med Ole Andreas Hansen på telefon 957 09 034 eller per e-post ole.hansen@juniorconsulting.no.

 

Søknad med CV og karakterutskrifter leveres på www.jrc.no/sok innen 16. februar kl. 23:59. Intervjuer vil foregå fortløpende etter søknadsfristens utløp. Spørsmål om stillingene og rekruttering rettes til Astrid Brænden på telefon 418 34 047 eller per e-post astrid.braenden@juniorconsulting.no.

 

 


 

Info om Junior Consulting

Junior Consulting er et konsulentselskap som består av studenter ved NTNU. Våre konsulenter tilbyr tjenester innen analyse, strategi og IT-utvikling til konkurransedyktige priser. Selskapets visjon er å være det naturlige valget for små og mellomstore bedrifter i Midt-Norge som trenger rådgiving innen de fagområdene universitetet dekker.

 

Vi ønsker å tilby den mest attraktive deltidsjobben for studenter ved NTNU, der dyktige kandidater kan bruke sin kompetanse til å løse problemer og skape verdi for våre kunder, samt vokse faglig. Vi fokuserer på intern kompetanseutvikling gjennom jevnlig kursing av våre ansatte, samt støtte fra våre alumnier i ledende, internasjonale konsulenthus.

 

Vårt selskap er i stadig utvikling, og fungerer som en ung oppstartsbedrift. Det gjør at de ansatte har stor påvirkningskraft på selskapet og deltar aktivt i viktige avgjørelser. I Junior Consulting er alle entreprenører og sørger for en bærekraftig utvikling av selskapet. Sammen jobber vi for å sikre posisjonen som Norges ledende studentkonsulenthus.

 

Link: Deltidsstilling som IT-konsulent i Junior Consulting AS