Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

pwc

Søknadsfrist: 16. februar 2018 23:59

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt selskap? Trigges du av tanken på å fortsette å lære etter studiene dine, og få testet ut teorien din i praksis?

Vær ett skritt foran - start karrieren din i PwC!


Hva får du av oss?
En jobb i PwC gir deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du ønsker. Fra dag én blir du utrustet med nyttige verktøy og får på kort tid innsikt i og erfaring fra et bredt spekter av fagområder og bransjer.

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system.

Er du vår kandidat?

Vi trenger flere som kan være med å knytte teknologi, analyse og forretning for å styrke beslutningsgrunnlaget, samt øke automatiseringsgraden hos våre kunder. Næringsliv og offentlig sektor står foran store endringer som følge av digital transformasjon, ny teknologi og global konkurranse og tilgang til stadig større datamengder. Evnen til å utnytte dette på best mulig måte, og utvikle smidige teknologiske løsninger, står helt sentral dersom man ønsker å være en vinner i fremtidens konkurransebilde.

Du må kunne vise til faglig dyktighet og ha interesse for teknologi og digitale løsninger. Hos oss kan du jobbe med for eksempel digital transformasjon, virksomhetsarkitektur, big data, og avansert analyse, maskinlæring og cyber security.

PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne skape verdier. Derfor bør du ha evnen til å bygge relasjoner med sentrale nøkkelpersoner på ulike nivåer. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk. 

Hva bør du søke?
I PwC ansetter vi nyutdannede med teknologikompetanse til flere av våre tjenesteområder, blant annet til Consulting og IT-Risk.  

Som nyutdannet er det imidlertid ikke alltid like lett å vite hvilket tjenesteområde man skal søke. Er du usikker, anbefaler vi deg å lese mer om tjenesteområdene våre på karrieresiden før du bestemmer deg. Det er også mulig å søke flere tjenesteområder. Dette velger du i søknadsskjemaet.

Praktisk informasjon
Du bes laste opp alle relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF. Vi godtar ikke word- eller excelformater.

Videre vil første del av søknadsvurderingen bestå av tre evnetester som skal besvares. I svarmailen du mottar fra oss etter innsendt søknad vil du finne link til testene. Merk at fristen for å besvare testene er 18.februar kl 14.00.

Oppstart er i midten av august 2018, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller sener

Link: pwc