Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Nyutdannet med interesse for teknologi - pwc

Søknadsfrist: 23. august 2018 12:00

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt selskap? Trigges du av tanken på å fortsette å lære etter studiene dine, og få testet ut teorien din i praksis?

Vær ett skritt foran - start karrieren din i PwC!


Hva får du av oss?
En jobb i PwC gir deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du ønsker. Fra dag én blir du utrustet med nyttige verktøy og får på kort tid innsikt i og erfaring fra et bredt spekter av fagområder og bransjer.

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC får du et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system.

 

Er du vår kandidat?
Du må kunne vise til faglig dyktighet og ha interesse for teknologi og digitale løsninger. Utover det vurderer vi kandidater med ulike bakgrunner. Vi ser på mangfold som et konkurransefortrinn.

Du må i tillegg ha velutviklede analytiske egenskaper, forstå forretninger, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid.  

PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne skape verdier. Derfor bør du ha evnen til å bygge relasjoner med sentrale nøkkelpersoner på ulike nivåer. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk.

 

Hva bør du søke?
I PwC ansetter vi nyutdannede med teknologikompetanse til flere av våre tjenesteområder, blant annet til Consulting, Deals og IT-Risk.  

Som nyutdannet er det imidlertid ikke alltid like lett å vite hvilket tjenesteområde man skal søke. Er du usikker, anbefaler vi deg å lese mer om tjenesteområdene våre på karrieresiden før du bestemmer deg. Det er også mulig å søke flere tjenesteområder. Dette velger du i søknadsskjemaet.

 

Praktisk informasjon

Du bes laste opp alle relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF. Vi godtar ikke word- eller excelformater.

Videre vil første del av søknadsvurderingen bestå av tre evnetester som skal besvares. I svarmailen du mottar fra oss etter innsendt søknad vil du finne link til testene. Merk at fristen for å besvare testene er 23. august kl 14.00.

Oppstart er i midten av august 2019, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere

Link: Nyutdannet med interesse for teknologi - pwc