Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

GRADUATE I ACCENTURE

Søknadsfrist: 30. september 2018 00:00

FÅ EN KNALLSTART PÅ DIN KARRIERE!

Som graduate hos oss kastes du rett inn i konsulentlivet. Det er en bratt læringskurve som fortsetter der studiene slapp; men med full støtte av kollegaer og ledere vil du raskt utvikle deg og din kompetanse til å bli en av våre eksperter.  Du vil være på team med andre graduates og erfarne konsulenter, og jobbe på ulike prosjekter med mange spennende problemstillinger. Uansett hvilket område du jobber innen, vil du utfordre deg selv og utvide horisonten hver eneste dag.

 

GRADUATE UTVIKLER: Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2019, interessert i teknologi og brenner for å utvikle. Som utvikler hos Accenture blir du raskt involvert i noen av Norges mest spennende og meningsfylte IT prosjekter. Vi jobber bl.a. med foreldrepenger hos NAV, Kjernejournal for HelseNorge, Autosys hos Statens Vegvesen, Altinn, DNB og Telenor. Her leverer vi innovative løsninger og bruker de nyeste og mest avanserte teknologiene på markedet. Våre utviklere jobber med Java, Frontend, DevOps, kunstig intelligens, teknisk arkitektur, smidig prosjektutvikling, gamification og mye mer. 

Søknadsfrist 30. september.  Obs, løpende opptak så ikke vent med å søke!

Søk her:

https://www.accenture.com/no-en/careers/jobdetails?id=00620779_en&title=Graduate+2019+%E2%80%93+Brenner+du+for+%C3%A5+utvikle%3f+%E2%80%93+NTNU.+S%C3%B8knadsfrist+30+september

 

GRADUATE TECHNOLOGY CONSULTING: Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2019 og som ønsker å være med å bygge broer mellom forretning og teknologi. Det er et stort og sammenhengende område, der forretningsfolk og teknologer med ulik kompetanse går sammen for å lage nye løsninger. Vi leverer skalerbare, virksomhetskritiske ende-til-ende-løsninger og dekker et bredt spekter kunnskap fra ledelse og analyse, til UX-design, informasjonssikkerhet og programmering. Med konsulenter i alle stadier av prosessen, fra strategi og rådgivning, til programvareutvikling og infrastruktur, jobber vi ofte på langsiktige og komplekse prosjekter.

Søknadsfrist 30. september. Obs, løpende opptak så ikke vent med å søke!

Søk her:  https://www.accenture.com/no-en/careers/jobdetails?id=00621031_en&title=Graduate+2019+%E2%80%93+Technology+Consulting+%E2%80%93+NTNU.+S%C3%B8knadsfrist+30+september