Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

SUMMER INTERNSHIP

Søknadsfrist: 23. september 2018 00:00

Et summer internship hos oss kick-starter din karriere og gir deg muligheten til å få unik arbeidserfaring før du er ferdig med studiene. Du vil jobbe i et innovativt miljø, lære mye nytt, og få innsikt i livet som konsulent. Du jobber i et team med andre interns og er med på å starte opp og levere et ferdig prosjekt for en av våre kunder. I tillegg vil du alltid ha veiledere tilgjengelig som hjelper deg hele veien. Arbeidsoppgavene er avhengige av prosjektene og din kompetanse, men kan være alt fra å teste nye softwareløsninger, utvikle en ny app, analysere data og bidra med innsikt i ulike prosjekter, til prosessanalyser, lage forretningsplaner og nye strategier.

Selv om du bruker sommeren på å jobbe, betyr ikke dette at du ikke skal ha det gøy og nyte sommermånedene når de først er her. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i løpet av sommeren. Tidligere år har vi hatt kick-off middag ved start, grilling og volleyball etter jobb, vært på Megazone og RIB og båttur i Oslofjorden. Dette varierer noe fra år til år, men det viktigste er at du har det gøy mens du jobber og er intern hos oss!

Søknadsfrist: 23. september. Obs, løpende opptak så ikke vent med å søke!

Søk her: https://www.accenture.com/no-en/careers/jobdetails?id=00623074_en&title=Summer+Internship+2019+%E2%80%93+Bli+med+%C3%A5+skape+det+nye+Norge

Link: SUMMER INTERNSHIP