Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Business Engineer Intern 2019

Søknadsfrist: 30. september 2018 00:00

(sommerjobb forretningsingeniør)

Genus lager Genus Apps – et utviklingsverktøy som benyttes av våre forretningsingeniører til å lage programvare og apper på desktop og web/mobil innenfor områder som virksomhetsstyring (CPM), ressursstyring og forretningsanalyse (BI). Våre forretningsingeniører lager løsningene ved å sette sammen plattformens byggeklosser uten programmering. I vårt sommerprogram vil du benytte plattformen i spennende prosjekter til å lage fremtidsrettede løsninger for våre kunder.

Vil du bli en del av Genus sommeren 2019? Vi tilbyr sommerjobb der du vil bli kjent med vår spennende teknologi, hyggelige mennesker og utfordrende prosjekter. Du vil få mulighet til å lære om vår plattform for no-code utvikling, lære om konsulentrollen og jobbe sammen med andre sommerjobb-ansatte under tett oppfølging fra våre erfarne ansatte.

Vårt sommerprogram varer fra slutten av juni til starten av august, og inkluderer en ukes ferie.

Vi ønsker også at du skal bli godt kjent med vårt miljø og våre ansatte og vil arrangere en rekke sosiale og faglige aktiviteter underveis i programmet.

Vi søker deg som går i 3. eller 4. klasse og som er interessert i å jobbe som Business Engineer (forretningsingeniør/konsulent). Du må ha erfaring med og interesse for IT-faget, trives med utfordringer, være nøyaktig, ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe selvstendig. Vi vektlegger også gode akademiske resultater.

Vi tilbyr:

  • Spennende og utfordrende prosjekter 
  • Erfaring og kursing med no-code utvikling
  • Erfaring og kjennskap til konsulentrollen i Genus
  • Ungt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere
  • Flere sosiale aktiviteter

Sommerjobben er en smakebit på hvordan en fast stilling hos oss kan være, og deltakere i vårt sommerprogram vil kunne få gode karrieremuligheter i Genus etter endte studier.

Søk her: https://recruit.genus.net/web/

Link: Business Engineer Intern 2019