Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb 2019 - Iterate

Søknadsfrist: 1. oktober 2018 23:59

Ønsker du å bruke sommeren på å leke, lage og å lære? Da burde du søke sommerjobb hos Iterate!

Iterate ble bygget på ideen om at “det må da finnes en bedre måte å gjøre dette på”. Dette tankesettet har skapt et selskap der de ansattes velferd er det viktigste, og fokuset på medvirkning, innovasjon og raske sprinter er stort. Iterate er et selskap med omtrent 50 nerder som elsker å leke med teknologi. I tillegg til konsulentoppdrag jobber vi med våre egne startups sammen med kollegaene våre..

Målet er å jobbe med noe som er gøy, og hva er vel mer moro enn å skape noe selv? Slik skal vi skape og sikre vår egen fremtid. Om du som Iterate-ansatt har en idé til et produkt, så er det store muligheter for å få det realisert, og det med kompetanse fra erfarne systemutviklere, produktutviklere og designere.

Med en sommerjobb hos Iterate vil du jobbe med både teknologi og innovasjon. Du kan få jobbe på en av våre startups, eller på et prosjekt for en kunde. Du vil være en del av et tverrfaglig team, bestående av designere og utviklere. Dere får god oppfølging fra erfarne ansatte gjennom sommeren.

I tillegg til å jobbe med teknologi vil du få en innføring i innovasjonstankegang og metodikk for å utvikle prototyper og produkter. Vi henter det beste fra bl.a. Google Sprint, Lean Startup og Extreme Programming. Gjennom sommeren vil du få erfare hvordan en slik utviklingsprosess foregår, og være med fra starten med konsept og eksperimentering, til å ta valgene som former produktet.


Noe for deg?

Søknadsfrist: 01.10.2018

Link: Sommerjobb 2019 - Iterate