Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb hos Kantega

Søknadsfrist: 18. november 2018 23:59

Spennende sommerjobb i tverrfaglig team.

Vi har ikke definert hva årets sommerprosjekt skal være. Det skal dere som jobber i teamet få bestemme. Vi søker deg som vil jobbe tett sammen i tverrfaglig team, for å finne en god idé, og teste den ut sammen. 

Er du nysgjerrig? Liker du å prøve nye ting? Det gjør vi, spesielt når det kan være til nytte for kundene våre. 

Vi garanterer et utfordrende case og kanskje dere får eksperimentere med spennende teknologi. Dere får flere av våre erfarne ansatte som mentorer på prosess, design og utvikling. Vi skal hjelpe dere i gang. Kanskje velger dere å bruke Google Design Sprint, eller andre ting dere har lyst til å lære. 

Hvem er du?

Du er student som er ferdig med 3. - 5. klasse. Eller så er du spesielt god til faget ditt eller til kreativt teamarbeid. Dere som settes sammen i sommerteamet har kompetanse innen forretningsforståelse, brukeropplevelse, design, frontend/backend systemutvikling.

Når jobber dere?

Oppstart på sommerprosjektet er 17. juni, og dere jobber sammen i 6 uker. I tillegg vil vi samle dere et par dager i vinter/vår for å bli kjent og jobbe med idéer. 

Søknad

Vi ønsker to team, ett på hvert av våre kontor i Trondheim og Oslo. Send søknad til sommerjobb@kantega.no og skriv hvor du ønsker sommerjobb. Skriv gjerne også hvorfor du kommer til å passe inn i teamet. Legg ved CV og karakterutskrift, og lenke til github hvis du har det. Har du designportfolio vil vi gjerne se den. 

Søknadsfrist: 18. november

Lurer du på noe mer?

Ta kontakt med Kristian Selnæs (Trondheim) eller Anders Skar (Oslo) hvis du lurer på noe.

Se kantega.no og blogg.kantega.no hvis vil bli mer kjent med oss. 

PS: dere får arbeidsplass i teamrom i våre lokaler på Solsiden (Trondheim) eller Kirkegata (Oslo), og - det er selvsagt gratis lunsj hver dag.

 

Link: Sommerjobb hos Kantega