Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerprosjektet KUBE - Statnett

Søknadsfrist: 24. februar 2019 23:59

Lyst til å bruke sommeren på et morsomt og meningsfullt prosjekt?

Statnett forvalter kritisk infrastruktur, og sørger for at du har strøm. Forsøk å se for deg hvordan livet ditt hadde vært uten.

Feil i strømnettet kan føre til strømbrudd som er veldig kjedelig for deg og meg, og veldig dyrt for samfunnet. I årets KUBE-prosjekt, ønsker vi å utfordre seks studenter til å levere ny funksjonalitet til Statnetts løsning for automatisk analyse av feil i strømnettet; AutoDig. Teamet vil jobbe med utvikling, testing, interaksjonsdesign, dataanalyse og elkraftfaglig ingeniørarbeid. Dere vil arbeide tett opp mot det anerkjente DevOps-teamet som utvikler og drifter AutoDig. AutoDig håndterer data i sanntid fra vår data lake, og brukes i den operative styringen av kraftsystemet. Utstrakt sensorbruk og maskinlæring er viktig i løsningen. Tekniske ressurser vil bistå dere gjennom sommeren og gi nødvendig opplæring. Eksempler på språk og teknologier dere kan få bruk for er Python, Java, Angular JS, Git og SQL.

Hva kan vi tilby?

  • Et ambisiøst og utfordrende sommerprosjekt
  • Erfaring med å jobbe i et autonomt team med smidig utvikling/scrum
  • Muligheten til å utvikle et viktig produkt for Statnett
  • Tilgang på svært dyktige fagmiljøer innen energisektoren og IKT
  • Presentasjon av sluttresultat for konsernledelsen og hele selskapet
  • Sosiale arrangementer gjennom sommeren
  • Konkurransedyktig lønn
  • En uke fri midt i prosjektet, studenter fortjener også sommerferie!

Vi ser etter deg som liker å kode, blir motivert av utfordringer og ser etter løsninger. I tillegg er du nysgjerrig, initiativrik og en god lagspiller. Du har fullført minst 2 år av høyere utdannelse sommeren 2019, og tar utdanning innen datateknologi, kommunikasjonsteknologi, data science, informatikk, energi og miljø, kybernetikk, statistikk, matematikk, interaksjonsdesign eller industriell økonomi.

Link: Sommerprosjektet KUBE - Statnett