Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Nyutdannet våren 2019 med ønske om å jobbe som konsulent?

Søknadsfrist: 31. januar 2019 18:00

Columbus søker to ambisiøse personer til vårt Graduate Training Program med oppstart august 2019. Dette er den perfekte stillingen for deg med utdanning innen økonomi eller logistikk og som ønsker å starte din karriere med en bratt læringskurve og spennende utfordringer.

Informasjon om stillingen
Columbus er et IT-konsulentfirma med over 2200 ansatte over hele verden. Det vi gjør best er utvikling, implementering og vedlikehold av digitale forretningsløsninger.
Columbus’ misjon er å hjelpe ambisiøse selskaper med å transformere, maksimere og fremtidssikre sine virksomheter digitalt. Vår jobb er å bistå våre kunder med å oppnå deres digitale visjoner og sikre at virksomhetene fortsatt er konkurransedyktige i møte med utfordringer som globalisering, økt konkurranse og disrupsjon.
I traineeprogrammet starter du med 12 ukers opplæring i Sverige sammen med andre trainees. Du blir en del av et kompetanserikt og sultent miljø hvor du vil lære om, samt arbeide med, forretningssystemet Infor M3. Dette er et komplett forretningssystem som tilbyr flere bransjespesifikke løsninger for middels store og store selskaper.
Columbus er opptatt av å tilby et solid karriereløp fra start og du vil, som en del av traineeperioden, jobbe tett sammen med en mentor som vil støtte deg i utviklingen. Sammen med din leder vil du også ha stort fokus på karriere- og kompetanseutvikling slik at du kan jobbe målrettet for å videreutvikle deg som konsulent.
 
Hvorfor jobbe i Columbus?
·      Columbus er det ledende IT-konsulentselskapet i Norden
·      Du får jobbe som konsulent med meget spennende og varierende bransjer og kjente merkenavn
·      Du vil gjennomgå et spennende opplæringsprogram sammen med kolleger fra flere land
·      Du vil bli en del av et meget godt arbeidsmiljø med mange på sosiale aktiviteter
·      Du vil jobbe i et internasjonalt selskap hvor du samarbeider med kolleger på tvers av landegrensene, internasjonale karrieremuligheter finnes
·      Columbus er et selskap som jobber med kontinuerlig kompetanseutvikling gjennom et etablert kompetanserammeverk og Columbus Academy
·      Columbus er lokalisert flotte og lett tilgjengelege lokaler i Barcode midt i Oslo sentrum
·      Du får ta del i attraktive ansattegoder som en meget gunstig lunsjordning i Norges beste kantine og solide forsikringer som blant annet inkluderer helseforsikring

- Søknadsfrist: 31.01.2019
- Oppstart: august 2019
 
Arbeidsoppgaver
Gjennom traineeprogrammet vil du få intensiv opplæring i hvordan det er å jobbe som konsulent i Columbus. Etter endt opplæringsprogram vil du ha lært det grunnleggende innen Infor M3 som du nå skal få sette ut i liv. Du vil få tildelt en mentor som du vil følge i ett eller flere pågående prosjekter. Vi arbeider alltid i team, men etter hvert vil du ha bygd nok erfaring til å ta større selvstendige oppgaver i prosjektteamet. Du kommer for eksempel til å:
§  Gjennomføre prosjekter som hjelper kundene med å effektivisere sin virksomhet
§  Avdekke kundens behov og finne løsninger som er i samsvar med disse
§  Trene ansatte hos kunden og bistå under implementasjonen
§  Gradvis administrere små og store prosjekter for kunder
Vi søker deg som
§  Har master i økonomi eller logistikk
§  Kan vise til gode akademiske resultater
§  Har god forretningsforståelse
§  Har gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
§  Har interesse for og gjerne erfaring med kombinasjonen teknologi og business
§  Er god til å kommunisere og formidle informasjon
§  Verv/engasjement ved siden av studier er meget positivt
Som person er du analytisk anlagt med problemløsende evner. Du brenner for å utvikle deg innen konsulentyrket og er selvgående og initiativrik. Du er god på å prioritere og strukturere arbeidet ditt. Med en stor drivkraft og vilje til å lære er du klar for å ta din karriere til et nytt nivå. Du trives med høyt arbeidstempo og bratte læringskurver, og du motiveres av å være del av et effektivt team.
Dersom du synes dette høres spennende ut og mener du passer inn vil vi gjerne høre fra deg.

Hvis interesse kontakt HR Direktør Heidi Nygjelten på HENY@columbusglobal.com

Link: Nyutdannet våren 2019 med ønske om å jobbe som konsulent?