Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Om Holte Consulting

Samarbeidet mellom Holte Consulting og Hybrida

Holte Consulting er stolt samarbeidspartner med Hybrida, og bidrar med ulike arrangementer som bedriftspresentasjon, kurs eller andre faglige arrangementer samt deltakelse på sosiale arrangementer i regi av Hybrida. Holte Consulting vil også poste ledige faste jobber og sommerjobber hos Hybrida – følg med!

Hvem er Holte Consulting?

Holte Consulting er et norsk konsulenthusetablert i 1977 som er fagspesialister innen prosjektledelse. Vi bemanner ulike roller i prosjektorganisasjoner og tilbyr rådgivnings- og analysetjenester. Vi er omtrent 50 ansatte og holder til sentralt på Skøyen i Oslo. Prosjektfaget er vår kjernekompetanse, og vi har oppdrag innen flere bransjer – både IT, telekom, energi, samt bygg, anlegg og eiendom. Vi hjelper våre kunder med:

Rådgivning
• Bistår med å analysere muligheter og velge riktig konsept eller strategi
• Gir råd om hvordan prosjekter bør styres for å nå sine mål
• Analyserer risiko og usikkerhet
• Kvalitetssikrer prosjektdokumentasjon og kostnadskalkyler
• Hjelper kundene med å utvikle og etablere prosjektmetodikk

Prosjektledelse og prosjektbemanning
• Bemanner prosjekter med ulike prosjektfaglige roller
• Bistår med metodikk, verktøy og utførelse av porteføljestyring

Våre yngste medarbeidere har blant annet vært med på å...
• utvikle ny mobilapp
• innføre nytt IT system for kjent restaurantkjede
• lede teknisk prosjekt for større mediebedrift
• utvikle prosjektmodell for bedrifter i ulike bransjer

Hvem jobber i Holte Consulting?

Våre medarbeidere har hovedsakelig bakgrunn fra NTNU, og har solid teknisk og/eller økonomisk kompetanse. Konsulentene våre kjennetegnes ved at de er inspirerende, nysgjerrige og handlekraftige. Alle gjør sitt beste for å bidra til at kundene våre gjennomfører vellykkede og riktige prosjekter. Hva kan du forvente som nyutdannet i Holte Consulting? Hos oss kommer du til å arbeide i team med andre unge og motiverte konsulenter og under ledelse av personer med lang erfaring. Du vil måtte sette deg raskt inn i nye prosjekter og problemstillinger, og du vil oppleve en variert hverdag med ulike arbeidsoppgaver, både innen rådgivningsoppdrag og prosjektoppdrag av ulik lengde. Vi er en kompetansebedrift og alle som arbeider i Holte Consulting får tilbud om kurs for å videreutvikle seg faglig. I Holte Consulting er vi opptatt av å skape samhold og et godt arbeidsmiljø. Vi har jevnlig sosiale arrangementer, ulike treningstilbud og deltar sammen på idrettsarrangementer slik som stafetter, skirenn, tennis, fotball og multisport. Én gang i året drar vi på topptur til Vestlandet og vi har også vært på flere sosiale turer til utlandet. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og gode lønns-, forsikrings- og pensjonsvilkår.